Ενοικίαση τριάρι διαμέρισμα Παραλία Καλαμάτας 100 τ.μ

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων προς ενοικίαση στην περιοχή Παραλία Καλαμάτας. Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να κλείσετε ραντεβού με το νέο σας σπίτι!

€ 600,= / $ 651.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Στην ανατολική παραλία Καλαμάτας και σε απόσταση δύο λεπτών (400) μέτρων από την οδό Ναυαρίνου ενοικιάζεται διαμέρισμα δύο (2) υπνοδωματίων 100m2 .

Η διαθεσιμότητα ενοικίασης είναι από 05/08/2024 έως 30/06/2025

Το ημιυπόγειο διαμέρισμα διαθέτει θέση πάρκινγκ σε περιφραγμένο οικόπεδο έξω από το διαμέρισμα καθώς και  χρήση αύλειου κοινόχρηστου χώρου με πέργολα, φυτά και γκαζόν.

Διαθέτει άνετους χώρους με ενιαίο σαλόνι κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. .

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Σε αυτό το επιπλωμένο διαμέρισμα θα βρείτε μεγάλο σαλόνι με τζάκι και ντουλάπα καθρέπτη, με εξαιρετικής ποιότητας μεγάλη κουζίνα με ηλεκτρικές συσκευές, ένα μεγάλο μπάνιο με πλυντήριο ρούχων και δύο άνετα υπνοδωμάτια με ντουλάπες.

Για την ψύξη και θέρμανση του διαμερίσματος υπάρχουν τρία (3) κλιματιστικά σε σαλόνι και υπνοδωμάτια. Για το ζεστό νερό χρήσης υπάρχει ηλιακός θερμοσίφωνας. Επίσης υπάρχει αυτονομία με λέβητα πέλετ  με έξοδο σε θερμοπομπό και τζάκι.

Φωτογραφίες διαμέρισμα:

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Ενεργειακή κλάση

ΠΕΑ Ε - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΑΣΗ Ε

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Εξωτερικά χαρακτηριστικά

Το διαμέρισμα διαθέτει  πάρκιγνκ στο περιφραγμένο οικόπεδο του κτιρίου δίπλα στο διαμέρισμα. Έχει χρήση κοινόχρηστου αύλειου χώρου με γκαζόν, πέργολα και φυτά.

Τοποθεσία στο χάρτη

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτησή σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

el