Επιπλωμένο διαμέρισμα για ενοικίαση Βέργα Καλαμάτας #2304 | ELITE REAL ESTATE

Ενοικίαση διαμέρισμα Βέργα Καλαμάτας

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων προς ενοικίαση στην περιοχή Βέργα Καλαμάτας. Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να κλείσετε ραντεβού με το νέο σας σπίτι!

€ 0,= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Στην παραλία Βέργας και σε απόσταση λίγων λεπτών (με χρήση μεταφορικού) από την παραλία αλλά και το κέντρο της Καλαμάτας, διαθέσιμα προς ενοικίαση διαμερίσματα ενός και δύο υπνοδωματίων 50m2 .

Τα διαμερίσματα πρώτου και δεύτερου ορόφου διαθέτουν εύκολο πάρκινγκ στο οικόπεδο του συγκροτήματος κατοικιών  και απεριόριστη θέα στη θάλασσα.

Διαθέτουν μία ή δύο κρεβατοκάμαρες με διπλό και μονό κρεβάτι, κουζίνα και μπάνιο. Ο χώρος για το πλυντήριο ρούχων βρίσκεται σε ξεχωριστό χώρο εκτός των διαμερισμάτων.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Τα διαμερίσματα διαθέτουν ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα. Έχουν ανατολικό και δυτικό προσανατολισμό με παράθυρα και μπαλκονόπορτες ανατολικά και δυτικά προς τη θάλασσα με απεριόριστη θέα. 

Για την ψύξη και θέρμανση των  διαμερισμάτων υπάρχουν ένα (1) κλιματιστικό και αυτονομία πετρελαίου. Για το ζεστό νερό χρήσης υπάρχει ηλεκτρικός θερμοσίφωνας.

Τα διαμερίσματα μπορούν να ενοικιαστούν και για μικρότερο χρονικό διάστημα για τους καλοκαιρινούς μήνες κατόπιν διαπραγμάτευσης τιμής.

Φωτογραφίες διαμέρισμα:

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Ενεργειακή κλάση

ΠΕΑ_Δ

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Εξωτερικά χαρακτηριστικά

Το διαμέρισμα διαθέτει  πάρκιγνκ στο οικόπεδο της κατοικίας. Μόλις 7 λεπτά από το κέντρο της Καλαμάτας και 5 λεπτά από την παραλία.

Τοποθεσία στο χάρτη

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτησή σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

el