Βελίκα Μεσσηνίας, Πώληση αγροτεμάχιο #2254 | ELITE REAL ESTATE

Βελίκα πώληση αγροτεμάχιο

€ 40.000,= / $ 43,376.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση παραγωγικό αγροτεμάχιο 9074 τ.μ στη Βελικά Μεσσηνίας.

Το αγροτεμάχιο είναι γωνιακό, βρίσκεται σε υψόμετρο 28 μέτρων και περιέχει 140 ρίζες ελιές.

Το περιφραγμένο αγροτεμάχιο έχει πρόσωπο  σε αγροτικό δρόμο 174 μέτρων. Δυνατότητα για γεώτρηση μιας και έχει γίνει μελέτη για ύπαρξη νερού στο αγροτεμάχιο.

Tag: Πώληση, αγροτεμάχιο, Βελίκα

Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Τοπογραφική ενημέρωση

Βρίσκεται εντός εγκεκριμένου Γ.Π.Σ. Δ. Μεσσήνης (Ζώνες Λοιπής Γεωργικής Γης – ΛΠ1) | δεν εμπίπτει στις διατάξεις του Ν. 1337/83 και δεν οφείλει εισφορά σε γη και χρήμα.

Εντός του αγροτεμαχίου δε διέρχονται εναέριες γραμμές μεταφοράς υψηλής τάσης της ΔΕΗ , ή αγωγός φυσικού αερίου και σε απόσταση μικρότερη των 20 μ από αυτό δε διέρχεται ρέμα.

Απόσταση από τη θάλασσα 2200 μ.

Απόσταση από το κέντρο της Βελίκας 500 μ.

*Η εταιρεία δεν ευθύνεται για την αρτιότητα και του όρους δόμησης του κάθε οικοπέδου και τα στοιχεία δόμησης αντλούνται από το τοπογραφικό που έχει προσκομιστεί από τον πωλητή. Υπεύθυνος για έλεγχο είναι ο εκάστοτε μηχανικός του ενδιαφερόμενου προς αγορά.

 

Φωτογραφίες αγροτεμαχίου:

Βίντεο αγροτεμαχίου:

* Η διεύθυνση είναι κατά προσέγγιση περιοχής και όχι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Αγροτική περιοχή Βελίκας Μεσσηνίας

Η πρόσβαση στο αγροτεμάχιο γίνεται απο άσφαλτο και τσιμεντρόδρομο ως αγροτική οδό.


Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Κέντρο Βελίκα, 3 λ,  500 μ.

Short Url for this page
greek.is/2254

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el