Βασιλίτσι, πώληση οικόπεδο #2213 | ELITE REAL ESTATE

Βασιλίτσι πώληση οικοπέδου εντός οικισμού

€ 40.000,= / $ 43,376.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση εντός του οικισμού Βασιλίτσι της τοπικής κοινότητας Βασιλιτσίου Δ. Κορώνης άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο 539 τετραγωνικών μέτρων.

Το επικλινές οικόπεδο επιτρέπει τη δόμηση σε επίπεδα κατοικίας με πρόσωπο 16 μέτρων στην επαρχιακή οδό Φοινικούντας Κορώνης.

Βρίσκεται μόνο ένα λεπτό οδήγησης απο το κέντρο του οικισμού και οκτώ λεπτά απο την μαγευτική παραλία Αμμούδι στη Φανερωμένη. Το υψόμετρο του οικοπέδου στο άνω σημείο είναι 140 μέτρα και στο κάτω σημείο πρόσβασης 132 μέτρα.

Tag: Πώληση, οικόπεδο, Βασιλίτσι, Κορώνη.

Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Όροι δόμησης

Εντός οικισμού Βασιλίτσι, άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο κατά κανόνα. Δεν υποχρεούται σε εισφορά γης ή χρήματος.

Ρεύμα δίπλα στο οικόπεδο, νερό στο οικόπεδο.

Γεωτεμάχιο = 539 μ2,
Κατάλληλο για εξοχική ή μόνιμη κατοικία
Δόμηση: 
240 τ.μ κατοικία
Κάλυψη 60%
Ύψος:
7,5 μ. + 2,00 στέγη (2 όροφοι)
Απόσταση από τη θάλασσα
1120 μ.

*Η εταιρεία δεν ευθύνεται για την αρτιότητα και του όρους δόμησης του κάθε οικοπέδου και τα στοιχεία δόμησης αντλούνται από το τοπογραφικό που έχει προσκομιστεί από τον πωλητή. Υπεύθυνος για έλεγχο είναι ο εκάστοτε μηχανικός του ενδιαφερόμενου προς αγορά.

 

Φωτογραφίες οικοπέδου:

* Η διεύθυνση είναι κατα προσέγγιση περιοχής και όχι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Το Βασιλίτσι, αναφερόμενο επίσημα ως Βασιλίτσιον, είναι ημιορεινός οικισμός κοντά στην Κορώνη και υπάγεται διοικητικά στον Δήμο Πύλου – Νέστορος, της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.

Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται απο άσφαλτο με πρόσωπο 16 μέτρων στην επαρχιακή οδό Φοινικούντας Κορώνης.


Τοποθεσία - αποστάσεις:

Short Url for this page
greek.is/2213

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el