Πώληση επαγγελματικού χώρου στην περιοχή Βελίκα Μεσσηνίας

€ 50.000,= / $ 54,130.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή επιχείρησης

Προς πώληση κτίριο επαγγελματικών χώρων στη Βελίκα Δ. Μεσσήνης, πενήντα εννέα τετραγωνικών μέτρων (59 τ.μ).

Το κτίριο βρίσκεται με πρόσοψη στον Επαρχιακό δρόμο Πύλου Καλαμάτας.

Έχει πρόσοψη 17,10 μέτρων στην επαρχιακή οδό, στο κέντρο της Βελίκας και βάθος 5,80 μέτρων.

Το καθαρό εμβαδό του καταστήματος είναι 14,00 τ.μ* 5,80 τ.μ.

Εντός του κτιρίου υπάρχει WC και επιπλέον ένα WC εκτός του κτιρίου.

* Πωλείται το κτίριο και όχι η επιχείρηση που έχει μισθωτήριο στο κτίριο.

Το κτίριο είναι μισθωμένο σε δυο επιχειρήσεις με μηνιαίο μίσθωμα.

Το κτίριο έχει άδεια οικοδομής του 1963 και το οικόπεδο που το περιέχει είναι άρτιο και οικοδομήσιμο.

Επενδυτικό ακίνητο, με απόσβεση μέσω ενοικίων ή ιδιόχρηση. Κατάλληλο για επαγγελματικό – τουριστικό κατάστημα και το μόνο που πωλείται στην περιοχή.

Η Βελίκα στα επόμενα χρόνια αναμένετε να έχει τουριστική ανάπτυξη – κυκλοφορία μετά την αποπεράτωση του νέου ξενοδοχείο της Costa Navarino στην περιοχή της Βελίκας.

Τοποθεσία στο χάρτη

Πώληση επαγγελματικού χώρου, Βελίκα

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Ενεργειακή Κλάση

ΠΕΑ_Η

Short URL for this page
greek.is/2163

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el