Πώληση ξενοδοχειακού συγκροτήματος Λέρος #2201 | ELITE REAL ESTATE

Μοναδικό ξενοδοχειακό συγκρότημα 7 διαμερισμάτων στο Παντέλι Λέρου

€ 700.000,= / $ 760,270.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου (Α)

Το ξενοδοχειακό συγκροτήμα , κατασκευής 2004 αποτελείται από τρία (3) κτίρια (Α, Β,Γ ) εκ των οποίων :

Το κτίριο (Α) αποτελείται από τέσσερα (4)  στούντιο συνολικής επιφάνειας  134,4 μ2.

Εκ των οποίων δύο στο ισόγειο, επιφάνειας 70,07μ2 και δύο στον όροφο επιφάνειας 64,33μ2.

Όλα τα στούντιο είναι μονόχωρα και έχουν παραδοσιακά ξύλινα πατώματα,  ταβάνι με επένδυση καλαμιού κατά το παραδοσιακό νησιώτικο στυλ και κουφώματα με αρίστης ποιότητας ξύλο (ιρόκο). Επίσης διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένο κουζινάκι με μίνι ψυγείο και εστίες μαγειρέματος. Ακόμη διαθέτουν ιδιωτική τουαλέτα με τοίχους επενδεδυμμένους με πλακάκια και ντουζιέρα. Κάθε δωμάτιο διαθέτει επίπεδη LCD TV, αυτόνομα χειριζόμενη μονάδα A/C  καθώς και ηλεκτρικό θερμοσίφωνα για το ζεστό νερό.

Επίσης στο κτίριο αυτό υπάρχει συλλέκτης νερού αρκετά μεγάλος ώστε να καλλύψει τις ανάγκες παροχής ύδρευσης του συγκροτήματος κατά τους καλοκαιρινούς μήνες οπότε και η παροχή νερού από τον Δήμο είναι ελλειπής συνολικού όγκου 130 μ3 περίπου.

Τέλος υπάρχει προσβάσιμη ταράτσα (δώμα) επιφάνειας 64,33μ2 με εκπληκτική θέα  που δύναται για περαιτέρω εκμετάλευση.

Tags: Πώληση, ξενοδοχείο, Λέρος, Ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Περιγραφή ακινήτων ( Β, Γ )

Τα κτίρια (Β & Γ)  αποτελούνται από δυο (2) ανεμόμυλους επιφάνειας 56,52μ2 ο κάθε ένας.  Από τα οπoία 28,26μ2 στο ισόγειο που διαθέτει καθιστικό με χτιστό καναπέ, κουζινάκι πλήρως εξοπλισμένο με μίνι ψυγειάκι και εστίες μαγειρέματος και μπάνιο  με επένδυση  πλακιδίων και ντουζιέρα. Επίσης υπάρχει πετρόχτιστη σκάλα που οδηγεί στον όροφο ( 28,26μ2 ) που βρίσκεται μια αρκετά ευρύχωρη κρεβατοκάμαρα με ξύλινο πάτωμα,μια μεγάλη ντουλάπα με αποθηκευτικούς χώρους και  ταβάνι με επένδυση καλαμιών.

Κάθε ανεμόμυλος διαθέτει επίπεδη LCD TV, αυτόνομα χειριζόμενη μονάδα A/C  καθώς και ηλεκτρικό θερμοσίφωνα για το ζεστό νερό.

Στο πλάι ο κάθε μύλος έχει πέργκολα με καθιστικό εξωτερικού χώρου με απεριόριστη θέα θάλασσα.  

 Η διαφορά τους είναι ότι το κτίριο (Γ) στην βάση του ανεμόμυλου διαθέτει ακόμη ένα έτοιμο διαμέρισμα προς κατοίκιση συνολικής επιφάνειας 83,67μ2 το οποίο αποτελείται από μια πολύ ευρύχωρη κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι και αποθηκευτικούς χώρους,καθιστικό με δύο καναπέδες κρεβάτια,πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και τουαλέτα με ντουζιέρα, ενώ το κτίριο (Β) διαθέτει στη βάση του χώρο συνολικής επιφάνειας 77,41μ2 το οποίο χρησιμοποιέιται ως αποθηκευτικός χώρος αλλά και ως χωροι πλυντηριών και σιδερωτήριο.

– Τέλος στο συγκρότημα υπάρχει αποθηκευτικός κοινόχρηστος χώρος μεταξύ των κτιρίων Β & Γ επιφάνειας 9,30μ2 , κοινόχρηστος χώρος πράσινου  (Κ.Χ 2) επιφάνειας 135,66μ2 και κοινόχρηστος χώρος αποχέτευσης.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες ξενοδοχείο Λέρος:

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Το Παντέλι είναι το παραδοσιακό ψαροχώρι της Λέρου. Η μοναδική του και γνήσια ατμόσφαιρα έκανε το πιο δημοφιλές μέρος για τους ντόπιους και τους τουρίστες. Ταβέρνες και καφετέριες δίπλα στη θάλασσα.
Μόλις φτάσετε στο Παντέλι αισθάνεσται σαν στο σπίτι σας…

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Λιμάνι Αγ. Μαρίνα 6 λ, 1900 μ.
  • Μαρίνα Λακκίου 9 λ, 4000 μ.

Short Url for this page
greek.is/2201

Τοποθεσία στο χάρτη

  • Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Πώληση Ξενοδοχείο Λέρος

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el