Πώληση, βίλα αετός Μεσσηνίας #2214 | ELITE

Πώληση, βίλα Αετός Μεσσηνίας #2214 | ELITE

€ 990.000,= / $ 1,075,239.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση, στην είσοδο του ημιορεινού οικισμού Αετός Μεσσηνίας, Δ. Τριφυλίας, Ν. Μεσσηνίας, Βίλα 180 τ.μ μέτρων με βοηθητικούς χώρους σε οικόπεδο 4650 τ.μ.

Η υπέροχη βίλα, βρίσκεται σε επικλινές οικόπεδο με άριστα διαμορφωμένους χώρους, πετρόχτιστους διαδρόμους και μάντρες.

Εντός του οικοπέδου, υπάρχει πέτρινη πολυτελής κατασκευή, εξοπλισμένη με μπάρμπεκιου – ψησταριά, φούρνο, καθώς και εξωτερικό αύλειο χώρο για τραπεζαρίες για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Τον εξωτερικό χώρο συμπληρώνουν το εκκλησάκι σε ξεχωριστό διαμορφωμένο χώρο, θέσεις παρκινγκ, και χώρος για κατασκευή πισίνας. Η μελέτη κατασκευής του εξωτερικού χώρου περιλαμβάνει και την επαγγελματική χρήση του οικοπέδου και των βοηθητικών χώρων.

Μπορεί να γίνει το τέλειο εξοχικό σας, για χειμώνα και καλοκαίρι, μόνιμη κατοικία, επαγγελματικός χώρος για δεξιώσεις με δυνατότητες διαμόρφωσης χώρων.

Η κατοικία είναι σε άριστη κατάσταση και επιδέχεται ελάχιστες εργασίες συντήρησης.

Tags: Πώληση, Βίλα Αετός, Αετός Μεσσηνίας, Πώληση Βίλας

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Η μεζονέτα είναι δύο επιπέδων και περιλαμβάνει τέσσερα υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια, δύο σαλόνια, μία κουζίνα και μεγάλες βεράντες με απεριόριστη θέα.

Συγκεκριμένα στο υπερυψωμένο ισόγειο θα βρούμε το σαλόνι (τζάκι) με την εξοπλισμένη κουζίνα και τα πρώτα δύο υπνοδωμάτια με εσωτερικό μπάνιο.

Στον δεύτερο όροφο, σαλόνι, με χώρο για διαμόρφωση επιπλέον κουζίνας και τα επόμενα δύο υπνοδωμάτια με το εσωτερικό τους μπάνιο.

Μεγάλες βεράντες επιτρέπουν τη χρήση επίπλων και στον εξωτερικό χώρο του επάνω και κάτω ορόφου όπου υπάρχουν ξύλινες κατασκευές πέργκολας.

Η κατοικία θα παραδοθεί και με εξωτερική πισίνα διαστάσεων έως 5μ*8μ στην τιμή πώλησης. * Υπάρχει επιπλέον διαθέσιμος (μη διαμορφωμένος ) χώρος για δεντροφύτευση, πάρκινγκ ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα, πίσω από την κατοικία.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες βίλα Αετός Μεσσηνίας

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Ο Αετός είναι ημιορεινός οικισμός κοντά στο Κοπανάκι και υπάγεται διοικητικά στον Δήμο Τριφυλίας, του Νομού Μεσσηνίας. Το ορεινό χωριό Αετός είναι κτισμένο σε υψόμετρο 377 μέτρων. Απέχει 7 χιλιόμετρα από το Κοπανάκι, 24 χιλιόμετρα από την Κυπαρισσία 

Η πρόσβαση στην κατοικία γίνεται από άσφαλτο

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Παραλία Καλό Νερό 18 λεπτά, 17 χμ.
  • Κυπαρισσία 21 λ, 22 χμ.
  • Κέντρο Καλαμάτα  37 λ,  50 χμ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας 40 λ,  38 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2214

Τοποθεσία στο χάρτη

  • Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Πώληση βίλα Αετός

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el