Πώληση διαμέρισμα Σπερχογεία

Διαμπερές  οροφοδιαμέρισμα 157 τ.μ προς πώληση στην περιοχή Σπερχογεία Καλαμάτας. Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να κλείσετε ραντεβού με το νέο σας σπίτι!

scroll

Περιγραφή ακινήτου

Σε απόσταση 1 λεπτού από την πλατεία Σπερχογείας και 10 λεπτών από το κέντρο της Καλαμάτας, πωλείται οροφοδιαμέρισμα 1 ου ορόφου, αυτόνομο με αυλή και απεριόριστη θέα 157 τ.μ

Το  4 αρι διαμέρισμα της 2 όροφης κατοικίας έχει  χώρο αποθήκης και χώρο πάρκινγκ εμπρός της κατοικίας. Ευκαιρία αγοράς στην τιμή των 130.000€ με τον εξωτερικό χώρο και το χώρο αποθήκης.

Στο διαμέρισμα θα βρούμε ένα 2 χώρο σαλόνι με πολλαπλές δυνατότητες διαμόρφωσης για σαλόνι και τραπεζαρία με άμεση πρόσβαση σε μεγάλο μπαλκόνι με τέντες και ανεμπόδιστη θέα. 

Η κουζίνα ώς συνέχεια του χώρου είναι σε σχηματισμό Π, με χώρο για όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και αρκετά ντουλάπια. 

Τα 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια έχουν μπαλκονόπορτες προς την εμπρός βεράντα καθώς και μεγάλες ντουλάπες.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Διάταξη δωματίων

Κουζίνα
Ευρύχωρη κουζίνα με χώρο για κουζίνα, ψυγείο και τυχόν πλυντήριο πιάτων.
Σαλόνι 1
Με έξοδο προς την εμπρός βεράντα, και άμεση πρόσβαση στο 2ο σαλόνι.
Σαλόνι 2
2ο σαλόνι με άμεση πρόσβαση στην κουζίνα
Μπάνιο
Υπνοδωμάτιο 1
Master υπνοδωμάτιο με μπαλκονόπορτα στο μπροστά μπαλκόνι
Υπνοδωμάτιο 2
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ξενώνας.
Υπνοδωμάτιο 3
Υπνοδωμάτιο με μπαλκονόπορτα, προς το εμπρός μπαλκόνι
Προηγούμενη διαφάνεια
Επόμενη διαφάνεια

Short Url for this page
greek.is/2031

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Εξωτερικά χαρακτηριστικά

Το διαμέρισμα έχει απεριόριστη θέα καθώς και τέντες στα εμπρός και πίσω μπαλκόνια. Υπάρχει διαθέσιμος χώρος για πάρκινγκ και αυλή καθώς και αποθήκη με χώρο λεβιτοστασίου 10 τ.μ.

Τοποθεσία στο χάρτη

  • Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Πώληση διαμέρισμα Σπερχογεία

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el