Αγία Σωτήρα Μεσσήνης, πώληση οικοπέδου #2232 | ELITE REAL ESTATE

Πώληση οικόπεδο Πεταλίδι ( Αγ. Σωτήρα )

€ 27.000,= / $ 29,660.= * * For informational purposes only. Exchange rates may vary. Based on ECB reference rates.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση οικόπεδο εντός οικισμού Αγ. Σωτήρας Πεταλιδίου 958 τ.μ. άρτιο και οικοδομήσιμο.

Το οικόπεδο έχει πρόσοψη σε δημοτική οδό 62 μέτρα και βρίσκεται σε υψόμετρο 163 μέτρων, περιέχει λίγες  ρίζες ελιές.

Το γωνιακό οικόπεδο, είναι κατάλληλο για εξοχική ή μόνιμη κατοικία με έως 200 τ.μ. δικαίωμα δόμησης και μέγιστο αριθμό ορόφων δύο.

Tag: Πώληση, οικόπεδο, Πεταλίδι, Αγ. Σωτήρα Πανιπερίου.

*Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Τοπογραφική ενημέρωση

Βρίσκεται εντός ορίων του στάσιμου οικισμού Αγ. Σωτήρας της Τ.Κ. Πανιπερίου, της Δ.Ε. Πεταλιδίου, του Δήμου Μεσσήνης, της Π.Ε Μεσσηνίας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Είναι άρτιo και οικοδομήσιμο σύμφωνα με τις διατάξεις των περι όρων δόμησης εντός ορίων στασίμου οικισμού για χρήση αμιγούς κατοικίας.

Το παραπάνω γήπεδο δεν εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου 1337/83 περί εισφοράς σε γη και σε χρήμα.

Δόμηση: 200 τ.μ.
Κάλυψη: 60%
Ύψος κτίσματος: 7.50 μ.+1.5 μ. για στέγη
Αριθμός Ορόφων: 2

Απόσταση από τη θάλασσα 5600 μ.

*Η εταιρεία δεν ευθύνεται για την αρτιότητα και του όρους δόμησης του κάθε οικοπέδου και τα στοιχεία δόμησης αντλούνται από το τοπογραφικό που έχει προσκομιστεί από τον πωλητή. Υπεύθυνος για έλεγχο είναι ο εκάστοτε μηχανικός του ενδιαφερόμενου προς αγορά.

 

Φωτογραφίες οικοπέδου:

Βίντεο οικοπέδου:

* Η διεύθυνση είναι κατά προσέγγιση περιοχής και όχι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η Αγία Σωτήρα ανήκει στην Κοινότητα Πανιπερίου υπάγεται στη Δημοτική Ενότητα Πεταλιδίου και βρίσκεται σε υψόμετρο 150 μέτρων. Οι κάτοικοι ασχολούνται με την αγροτική καλλιέργεια ελιών και συκιών. Απέχει 29 χιλιόμετρα από την Καλαμάτα.

Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται απο άσφαλτο και τσιμεντρόδρομο ως κοινοτική οδό.


Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Κέντρο Πεταλίδι, 16 λ,  8,8 χ.μ.
  • Παραλία Πεταλίδι, 12 λ,  6,2 χ.μ.
  • Κέντρο Καλαμάτα, 42 λ,  29 χ.μ.

Short Url for this page
greek.is/2232

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el