Πώληση αγροτεμάχιο Περιβολάκια Καλαμάτα.
Βρες τη δική σου ευκαιρία στην ELITE

Αγροτεμάχια προς πώληση στην περιοχή Περιβολάκια Καλαμάτας.

Πώληση αγροτεμάχιο Περιβολάκια

Αγροτεμάχιο 4800 τ.μ

€ 72.000,= / $ 78,077.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Πωλείται αγροτεμάχιο (άρτιο οικοδομήσιμο), με συνολικό εμβαδόν 4800 τ.μ. στην περιοχή “Περιβολάκια Καλαμάτας” λίγο πριν από κέντρο του χωριού επικλινές μόλις 11 λεπτά από την Καλαμάτα.  Το αγροτεμάχιο περιέχει περίπου 80 ρίζες ελιές και είναι δίπλα σε ηλεκτροδότηση  και ύδρευση για άμεση αξιοποίηση.
Είσοδος στο οικόπεδο γίνεται από άσφαλτο. Δυνατότητα για κατασκευή κατοικίας και αγροτική εκμετάλλευση.
—–
ΟΡΟΙ ΔΟΜΗΣΗΣ (Εκτός οικισμού):
Μέγιστη δόμηση 216 τ.μ.

Video αγροτεμαχίου:

Παίξτε βίντεο για Πώληση οικόπεδο Περιβολάκια (Μεσσηνία) #2076 | ELITE REAL ESTATE

Φωτογραφίες αγροτεμαχίου:

Ιστορικά – Πρόσβαση:
Τα Περιβολάκια Καλαμάτας είναι οικισμός της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με πληθυσμό 154 κατοίκων, σύμφωνα με την Απογραφή του 2011. Διοικητικά ανήκουν στην Τοπική Κοινότητα Ελαιοχωρίου και υπάγονται στη Δημοτική Ενότητα Καλαμάτας, του Δήμου Καλαμάτας.

Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται από άσφαλτο. Είναι 11 λεπτά από την έξοδο του νέου αυτοκινητοδρόμου στον κυκλικό κόμβο προς Σπάρτη.

Τοποθεσία – αποστάσεις:

  • Πλατεία Καλαμάτας 17 λ, 10 χλμ
  • Παραλία Καλαμάτας 17 λ, 11 χλμ
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας 21 λ, 19 χλμ
  • Νοσοκομείο Καλαμάτας 20 λ, 16,5 χλμ

Short Url for this page
greek.is/2076

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.