Πώληση, οικόπεδο Νεοχώρι Δ. Μάνης #2202 | ELITE

Πώληση οικόπεδο Νεοχώρι, Δυτική Μάνη

€ 89.000,= / $ 96,512.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση στο Νεοχώρι Μεσσηνίας Δ. Λεύκτρου επικλινές οικόπεδο οικοδομήσιμο 2100 τ.μ

Το οικόπεδο βρίσκεται 3,8 χιλιόμετρα από την καταπληκτική παραλία Στούπας και την φημισμένη παραλία Καλογριάς, σε εξαιρετικό σημείο με ανατολικό δυτικό προσανατολισμό, θέα θάλασσα, κατάλληλο  για κατασκευή εξοχικής κατοικίας. Έχει πρόσβαση απο αγροτική οδό μέσου πλάτους 3 μ καθώς και από αγροτική οδό μέσου πλάτους 2,5 μ.

Στις κατόψεις των φωτογραφιών μπορείτε να δείτε το εξαιρετικό σημείο του οικοπέδου και τον κατοικιών προς μόνιμη κατοικία, εξοχική ή εκμετάλευση των υπόλοιπων κατοίκων της περιοχής.

Βρίσκεται σε υψόμετρο 180 μέτρων από το ύψος της θάλασσας με απίστευτη θέα προς τον Άγιο Νικόλαο και τη Στούπα.

Tag: Πώληση, οικόπεδο, Στούπα, Νεοχώρι

Όροι δόμησης

ΕΝΤΟΣ ΖΩΝΗΣ 800 μ. ΣΤΑΣΙΜΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ Δ. ΛΕΥΚΤΡΟΥ. ΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΟ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ.

Ρεύμα και νερό δίπλα στo οικόπεδo. Πρόσβαση από 2 αγροτικούς οδούς πλάτους 3 και 2,5 μέτρων αντίστοιχα.

Γεωτεμάχιο = 2100 μ2,
Δόμηση έως 200 τ.μ.
Κάλυψη 60%
Μέγιστο ύψος 7,5 μ. με αριθμό ορόφων 2.

————————-

Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες οικοπέδου:

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Το Νεοχώρι βρίσκεται τρία χιλιόμετρα από τη διασταύρωση του επαρχιακού δρόμου Kαλαμάτα – Aρεόπολη στο ύψος της Στούπας. Eίναι από τους νέους οικισμούς της Mάνης που δημιουργήθηκε στο τέλος του 17ου αιώνα (1680 περίπου).

Eίναι η μεγαλύτερη Τοπική Κοινότητα του δήμου Δυτικής Μάνης. Aπαρτίζεται από τους οικισμούς Nεοχωρίου, Λεύκτρου και Στούπας.

Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται απο άσφαλτο με πρόσωπο  σε αγροτική οδό.


Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Στούπα 9 λ, 3,8 χμ.
  • Παραλία Καλόγρια 9 λ, 4,4 χμ.
  • Καρδαμύλη 16 λ, 10 χμ.
  • Αγ. Νικόλαος 8 λ. 2,4 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2202

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el