ΜΗ-ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Πώληση οικόπεδο Καλάμι

€ 35.000,= / $ 37,954.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Πώληση οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο στο Καλαμί Δ.Ε Καλαμάτας. Το επίπεδο οικόπεδο οκτακοσίων δέκα τετραγωνικών μέτρων (810 τ.μ ) περιέχει 17 ελιές και είναι κατάλληλο για κατασκευή κατοικίας ή οποιαδήποτε άλλη χρήση κτηρίου κύριας ή βοηθητικής χρήσης.

Βρίσκεται λίγα μετρά από τον είσοδο στο Καλάμι μετά τη γέφυρα του περιφερειακού δρόμου. Είναι περιφραγμένο με κύρια είσοδο από ανοιγόμενη πόρτα όπως εμφανίζεται στις παρακάτω εικόνες.

Σύμφωνα με τους όρους δόμησης επιτρέπει ανέγερση μέχρι 2 ορόφους και συνολικά μέχρι τετρακόσια (400) τετραγωνικά μέτρα κτιρίου.  Βρίσκεται σε υψόμετρο τριάντα εννέα μέτρων και έχει άμεση πρόσβαση σε είσοδο του περιφερειακού στον κόμβο του Praktiker.

Tag: Πώληση, οικόπεδο, καλάμι

Όροι δόμησης

Το συγκεκριμένο οικόπεδο βρίσκεται εντός του οριοθετημένου οικισμό Καλαμιού Τ.Κ Ασπροχώματος, Δ.Ε Καλαμάτας. Δεν εμπίπτει στις διατάξεις πέρι εισφορών σε γη και χρήμα.

Ρεύμα και νερό δίπλα στο οικόπεδο.

Γεωτεμάχιο = 810 μ2,
Δόμηση έως 400 τ.μ.
Επιτρέπεται η ανέγερση κτηρίου οποιασδήποτε χρήσης (κύριας ή βοηθητικής).

Ύψος κτίσματος
  7,50 μ. με αριθμό ορόφων 2.
————————-

Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες οικοπέδου:

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Το Καλάμι είναι οικισμός της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με πληθυσμό 163 κατοίκων. Διοικητικά ανήκει στην Κοινότητα Ασπροχώματος και υπάγεται στη Δημοτική Ενότητα Καλαμάτας, του Δήμου Καλαμάτας.

Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται απο άσφαλτο με πρόσωπο 29 μέτρα σε κοινοτική οδό.


Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Κέντρο Καλαμάτας 10 λ, 7 χμ.
  • Είσοδος σε περιφερειακό 5 λ, 3 χμ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας 8 λ, 6 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2186

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el