Αγροτεμάχιο Πώληση Μελιγαλάς (Ανθούσα) Κωδ. 2178 | ELITE

Αγροτεμάχιο Πώληση Μελιγαλάς (Ανθούσα)

€ 60.000,= / $ 65,088.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Αγροτεμάχιο προς πώληση στην περιοχή Ανθούσα Μελιγαλά. 

Το αγροτεμάχιο είκοσι πέντε στρεμμάτων περιέχει 600 ρίζες ελιές και πωλείται στην τιμή των 60.000€.

Η παραγωγή του μπορεί να φτάσει στους 2 τόνους λάδι ανά έτος.

Το αγροτεμάχιο στην περιοχή Μεγάλη Λάκκα της περιφερειας τοπικής κοινότητας Ανθούσας  είναι άρτιο και οικοδομίσημο καθώς στους αναρτηθέντες δασικούς χάρτες φέρεται χαρακτηρισμένο ως Α.Α.


Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες οικοπέδου:

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η Ανθούσα είναι χωριό και έδρα ομώνυμης τοπικής κοινότητας, της δημοτικής ενότητας (τέως δήμου) Μελιγαλά, του δήμου Οιχαλίας.

Η πρόσβαση στο αγροτεμάχιο γίνεται από άσφαλτο και 500 μέτρα χωματόδρομο.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Κέντρο Μελιγαλάς 7 λ,  3 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2178

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el