ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΩΛΗΣΗ ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ #2271 | ELITE REAL ESTATE

Πώληση οικόπεδο Αρτεμισία ( Καλαμάτα )

€ 15.000,= / $ 16,292.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Ψάχνετε οικόπεδο για να χτίσετε το ονειρεμένο σπίτι των διακοπών σας στο καταπράσινο βουνό του Ταϋγέτου; Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε σε προσιτή τιμή, αυτό το οικόπεδο στην καρδία της Αρτεμισίας, δίπλα στην κεντρική πλατεία του παραδοσιακού χωριού!

Το οικόπεδο 180 τ.μ έχει πρόσοψη σε κοινοτική οδό 10 μέτρων και βρίσκεται σε υψόμετρο 703 μέτρων.

Το οικόπεδο, είναι κατάλληλο για εξοχική ή μόνιμη κατοικία με έως 180 τ.μ. δικαίωμα δόμησης και μέγιστο αριθμό ορόφων δύο.

Η πολυπόθητη ηρεμία του χωρίου καθώς και οι εξορμήσεις στα διπλανά χωριά, τις παραδοσιακές ταβέρνες και ο χιονισμένος Ταϋγετος τον χειμώνα σας περιμένουν!

Tag: Πώληση, οικόπεδο, Αρτεμισία, Αρτεμισία Καλαμάτα

*Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Τοπογραφική ενημέρωση

Βρίσκεται εντός ορίων του στάσιμου οικισμού Δ.Δ Αρτεμισίας του Δήμου Καλαμάτας, της Π.Ε Μεσσηνίας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Είναι άρτιo και οικοδομήσιμο σύμφωνα με τις διατάξεις των περι όρων δόμησης εντός ορίων στάσιμου οικισμού για χρήση αμιγούς κατοικίας.

Το παραπάνω γήπεδο δεν εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου 1337/83 περί εισφοράς σε γη και σε χρήμα.

Δόμηση: 180 τ.μ.
Κάλυψη: 60%
Ύψος κτίσματος: 3,0 μ. – 7.50 μ. & στέγη 30% – 40%
Αριθμός Ορόφων: 2

Πρόσωπο σε Κοινοτική οδό.

*Η εταιρεία δεν ευθύνεται για την αρτιότητα και του όρους δόμησης του κάθε οικοπέδου και τα στοιχεία δόμησης αντλούνται από το τοπογραφικό που έχει προσκομιστεί από τον πωλητή. Υπεύθυνος για έλεγχο είναι ο εκάστοτε μηχανικός του ενδιαφερόμενου προς αγορά.

 

Φωτογραφίες οικοπέδου:

Βίντεο Αρτεμισία:

* Η διεύθυνση είναι κατά προσέγγιση περιοχής και όχι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η Αρτεμισία, είναι ένα από τα χωριά της Καλαμάτας στο βορειοδυτικό Ταΰγετο (περίπου στο μέσο της διαδρομής Καλαμάτας – Σπάρτης).

Το συναντάμε επί της 82ης Εθνικής Οδού Σπάρτης – Καλαμάτας – Πύλου και απέχει 24 χιλιόμετρα από την Καλαμάτα και 36 χιλιόμετρα από την Σπάρτη.

Η πρόσβαση στη κατοικία γίνεται από άσφαλτο και πλακόστρωτο.


Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Κέντρο Καλαμάτα 30 λ, 23 χμ.
  • Τουριστικο Ταϋγέτου 15 λ, 11 χμ.
  • Μυστράς 40 λ, 32 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2271

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el