ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΠΩΛΗΣΗ ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ #2270 | ELITE REAL ESTATE
Παίξτε βίντεο για ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΠΩΛΗΣΗ ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ #2270 | ELITE REAL ESTATE

Πώληση μονοκατοικίας Αρτεμισία (Καλαμάτα)

€ 130.000,= / $ 141,193.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Ψάχνετε εξοχική κατοικία στο όμορφο βουνό του Ταϋγέτου; Δείτε αυτή την κατοικία στην καρδιά της Αρτεμισίας μόλις 30 λεπτά οδικός από την πόλη της Καλαμάτας σε υψόμετρο 700 μέτρων.

Το τέλειο μέρος για να ξεφύγετε από την πολυκοσμία και για βραχυχρόνια (μίσθωση) εκμετάλευση ως τουριστική κατοικία, με εκπληκτική θέα στα βουνά του Ταϋγέτου. Χαλαρώστε σε έναν ήρεμο περιβάλλοντα χώρο και αναπνεύστε καθαρό αέρα βουνού. Είτε αναζητάτε ένα μέρος για να ηρεμήσετε, είτε για να εξερευνήσετε τη φυσική ομορφιά και τον πλούτο της περιοχής, η Αρτεμισία έχει κάτι για όλους. Αυτή είναι μια εκπληκτική ευκαιρία που δεν θα θέλατε να χάσετε!

Το ακίνητο δύο ορόφων με ημιώροφο (χρήση αποθήκης), περιλαμβάνει μια έτοιμη ανακαινισμένη κατοικία στο πρώτο όροφο 83 τ.μ. και μια θολωτή πετρόχτιστη καμάρα στο ισόγειο με δυνατότητα διαμόρφωσης σε studio κατοικία. Βρίσκεται σε οριοθετημένο οικόπεδο 206 τ.μ. με δικαίωμα επιπλέον δόμησης 62,73 τ.μ.

Tip! Θα λατρέψετε τις παραδοσιακές ταβέρνες τις περιοχής!

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Η είσοδος στην κατοικία του πρώτου ορόφου γίνεται με εξωτερικό κλιμακοστάσιο από την αυλή της κατοικίας 130 τετραγωνικών μέτρων.

Στο ισόγειο υπάρχει ο χώρος λεβητοστασίου 10 τ.μ και η θολωτή καμάρα 64 τ.μ για χρήση αποθήκης ή διαμόρφωση κατοικίας κατόπιν εργασιών. Στον ημιώροφο προς την κατοικία του ορόφου υπάρχει αποθήκη 21 τ.μ.

Η κατοικία του πρώτου ορόφου, με νέα κουφώματα αλουμινίου, περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια, καθιστικό με τζάκι, κουζίνα και μπάνιο. Η θέα από την μεγάλη βεράντα προς το χωριό, το πλακόστρωτο σοκάκι, την πλατεία του χωρίου και τα βουνά θα σας μαγέψει.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτή την παραδοσιακή κατοικία στο όμορφο χωρίου του Ταϋγέτου.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες μονοκατοικία Αρτεμισία

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η Αρτεμισία, είναι ένα από τα χωριά της Καλαμάτας στο βορειοδυτικό Ταΰγετο (περίπου στο μέσο της διαδρομής Καλαμάτας – Σπάρτης).

Το συναντάμε επί της 82ης Εθνικής Οδού Σπάρτης – Καλαμάτας – Πύλου και απέχει 24 χιλιόμετρα από την Καλαμάτα και 36 χιλιόμετρα από την Σπάρτη.

Η πρόσβαση στη κατοικία γίνεται από άσφαλτο και πλακόστρωτο.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Κέντρο Καλαμάτα 30 λ, 23 χμ.
  • Τουριστικο Ταϋγέτου 15 λ, 11 χμ.
  • Μυστράς 40 λ, 32 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2270

Τοποθεσία στο χάρτη

*Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Πώληση μονοκατοικία Αρτεμισία

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el