Πώληση αγροτεμάχιο Βασιλίτσι (Κορώνη)
Βρες τη δική σου ευκαιρία στην ELITE

Πώληση οικόπεδο – αγροτεμάχιο Βασιλίτσι (Κορώνη)

Πώληση αγροτεμάχιο Βασιλίτσι (Κορώνη)

Έκταση 6250 μ2

€ 150.000,= / $ 160,320.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Προς πώληση στο Βασιλίτσι Κορώνης περιοχή Φανερωμένη, οικοδομήσιμο οικόπεδο – αγροτεμάχιο επικλινές με θέα θάλασσα. Η έκταση απέχει μόλις 400 μέτρα από τη θάλασσα και 3 λεπτά από τη μαγευτική παραλία αμμούδι. Έχει αρτιότητα κατά παρέκκλιση με κάλυψη 10% και δόμηση κατοικίας  250 τ.μ με μέγιστο αριθμό ορόφων 2. Η συνολική επιφάνεια, 6249 τ.μ επιτρέπει την κατασκευή κατοικίας με ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα. Στην περιοχή υπάρχει μεγάλη ανοικοδόμηση από τουριστικές – παραθεριστικές κατοικίες που κάνει την αγορά του πραγματική επένδυση.

Βρίσκεται εκτός σχεδίου, εκτός ορίων οικισμού Τ.Κ. Βασιλιτσίου, Δ.Ε. Κορώνης του δήμου Πύλου-Νέστορος
• Είναι άρτιο κατά παρέκκλιση και οικοδομήσιμο σύμφωνα με τις κείμενες πολεοδομικές διατάξει και ισχύουν οι όροι και οι περιορισμοί της ζώνης ΤΗ.
• Δεν οφείλει εισφορά σε γη και χρήμα
• Εντός του αγροτεμαχίου δε διέρχονται αναέριες γραμμές μεταφοράς υψηλής τάσης της ΔΕΗ, ή αγωγός φυσικού αερίου.
• Υπάρχει νερό και ρεύμα για χρήση σε νέα κατοικία στην περιοχή.

Video αγροτεμαχίου:

Αναπαραγωγή Βίντεο

Φωτογραφίες οικοπέδου - αγροτεμαχίου:

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η Φανερωμένη, είναι παραθαλάσσιο χωριό σε υψόμετρο 74 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας και βρίσκεται στο νοτιοδυτικό άκρο του νομού Μεσσηνίας.  Διοικητικά ανήκει στην Κοινότητα Βασιλιτσίου, της Δημοτικής Ενότητας Κορώνης, του Δήμου Πύλου – Νέστορος, της Περιφέρειας Πελοποννήσου,

Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται από άσφαλτο και λίγα μέτρα χωματόδρομου. Το σημείο καθώς και το μέγεθος του οικοπέδου δίνει δυνατότητα για ιδιωτική πολυτελή μονοκατοικία με απεριόριστη θέα.

Τοποθεσία – αποστάσεις:

  • Κέντρο Κορώνη 13 λ,  9 χμ.
  • Παραλία αμμούδι 3 λ,  800 μ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας,  60 λ,  52 χμ.
  • Νοσοκομείο Καλαμάτας 63 λ, 53 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2061

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.