Πώληση μονοκατοικία Νεοχώρι Ζαχάρω #2233 | ELITE

Πώληση μονοκατοικία Νεοχώρι Ζαχάρω

€ 140.000,= / $ 148,890.= * * For informational purposes only. Exchange rates may vary. Based on ECB reference rates.

Περιγραφή ακινήτου

Πώληση μονοκατοικίας 70 τ.μ σε περιφραγμένο οικόπεδο 540 τ.μ στο Νεοχώρι του Δ. Ζαχάρως Ν. Ηλείας.

Η εξοχική μονοκατοικία βρίσκεται σε προνομιακό σημείο με πρόσωπο σε δημοτική οδό και μόλις λίγα μέτρα από τη θάλασσα.

Η μονοκατοικία κατασκευής 1983 άριστα συντηρημένη, μπορεί να γίνει η τέλεια εξοχική ή μόνιμη κατοικία σας για χειμώνα και καλοκαίρι.

Η ήρεμη παραλία της αποτελεί μέρος της μεγάλης παραλίας της Ζαχάρως (μήκους 50 χιλιομέτρων) που ξεκινά από τη λιμνοθάλασσα Καϊάφα και φθάνει στις εκβολές του ποταμού Νέδα.

ΔΙΑΘΕΣΗ ELITE REAL ESTATE.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Η είσοδος στο οικόπεδο με γίνεται από περιφραγμένη είσοδο και χώρο για πάρκινγκ αυτοκινήτων εντός του οικοπέδου.

Ο χώρος του οικοπέδου περιέχει δέντρα και φυτά που προσφέρουν ιδιωτικότητα καθώς και δροσιά τους καλοκαιρινούς μήνες. Διαθέσιμος εξωτερικός χώρος για επιπλέον χρήσεις μπάρμπεκιου, μικρή παιδική χαρά ή φύτευση.

Ο εσωτερικός χώρος αποτελείται από σαλόνι με μπαλκονόπορτα προς τη βεράντα και την αυλή, κουζίνα σε πολύ καλή κατάσταση, δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια και μπάνιο.

Μια καταπληκτική εξοχική κατοικία σε προσιτή τιμή που μπορείτε να αποκτήσετε.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες μονοκατοικία Νεοχώρι

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Το Νεοχώρι βρίσκεται προς τα ανατολικά όρια με την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, δίπλα στα παράλια του Κυπαρισσιακού κόλπου. Απέχει 6 χλμ. Ν. από τη Ζαχάρω, 38 χλμ. ΝΑ. από τον Πύργο και 23 χλμ. Β. από την Κυπαρισσία. Είναι κτισμένος δίπλα στην ΕΟ Πύργου – Κυπαρισσίας, ανάμεσα στη Ζαχάρω και το Θολό (Ν.). Η ήρεμη παραλία της αποτελεί μέρος της μεγάλης παραλίας της Ζαχάρως (μήκους 50 χιλιομέτρων) που ξεκινά από τη λιμνοθάλασσα Καϊάφα και φθάνει στις εκβολές του ποταμού Νέδα.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Παραλία 2 λεπτά, 750 μ.
  • Κέντρο Νεοχώρι 2 λ,  750 μ.
  • Κέντρο Ζαχάρω 8 λ,  6,4 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2233

Τοποθεσία στο χάρτη

  • Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Πώληση μονοκατοικία Νεοχώρι Ζαχάρω

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el