• Eliterealestate
  • Πώληση, Μονοκατοικία Μεσσήνη Μεσσηνίας #2228 | ELITE
Πώληση, μονοκατοικία Μεσσήνη με οικόπεδο #2228 | ELITE REAL ESTATE

Πώληση, μονοκατοικία Μεσσήνη Μεσσηνίας (Κέντρο)

€ 0,= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Πώληση μονοκατοικίας 97 τ.μ με επιπλέον χώρο για χρήση ως κλειστό γκαράζ και αποθήκη 27,50 τ.μ, σε περιφραγμένο οικόπεδο 745 τ.μ στη Μεσσήνη.

Η μονοκατοικία βρίσκεται σε προνομιακό σημείο λίγα μέτρα από το κέντρο της Μεσσήνης και δίπλα στη Λεωφ. Εθνάρχου Μακαρίου σε ήσυχη γειτονία.

Ο χώρος του οικοπέδου, αποτελείται από την κατοικία, εμπρός αυλή με πλάκες από πέτρα, ενώ στο πίσω μέρος της κατοικίας (και πρόσβασης με το αυτοκίνητο) υπάρχει τσιμεντοστρωμέμος διάδρομος μέχρι το κλειστό πάρκινγκ.

Το υπόλοιπο μέρος του οικοπέδου περιέχει οπωροφόρα φυτά και ελιές που ομορφαίνουν και δροσίζουν το περιβάλλον της κατοικίας.

ΔΙΑΘΕΣΗ ELITE REAL ESTATE.

ΟΡΟΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ: ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ 1.8 / ΥΨΟΣ ΚΤΗΡΙΟΥ 11 ΜΕΤΡΑ.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Η είσοδος την αυλή και το οικόπεδο της μονοκατοικίας γίνεται από πεζόδρομο στην εμπρός αυλή και με το αυτοκίνητο στο πίσω μέρος του οικοπέδου.

Αποτελείται από 2 κύρια υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και επιπλέον βοηθητικό χώρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τρίτο υπνοδωμάτιο.

Η κατοικία είναι ανακαινισμένη με κουφώματα νέου τύπου αλουμινίου θερμοδιακοπής σε πολύ καλή κατάσταση σε όλους τους χώρους της.

Πωλείται μαζί με τις ηλεκτρικές συσκευές και το μεγαλύτερο μέρος των επίπλων και των αντικειμένων χρήσης της κατοικίας.

Διαθέτει θερμοπομπούς, 3 Air condition και ηλιακό θερμοσίφωνα για το ζεστό νερό χρήσης. Η τέλεια ευκαιρία για να αποκτήσετε μια ευρύχωρη μονοκατοικία σε προνομιακό οικόπεδο στην περιοχή της Μεσσήνης.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες μονοκατοικία Μεσσήνη

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η πρόσβαση στην κατοικία γίνεται από άσφαλτο. Δυνατότητα για είσοδο από 2 πλευρές του οικοπέδου.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Παραλία Μπούκας 8 λεπτά, 5 χμ.
  • Κέντρο Μεσσήνη 1 λ,  400 μ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας 8 λ,  4 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2228

Τοποθεσία στο χάρτη

  • Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Πώληση μονοκατοικία Μεσσήνη

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el