Πώληση μονοκατοικίας Καλαμάτα (Μεσσηνία) #2055

Πώληση μονοκατοικίας Καλαμάτα

Πώληση μονοκατοικίας Καλαμάτα (Μεσσηνία) Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να κλείσετε ραντεβού με το νέο σας σπίτι!

€ 0,= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση μονοκατοικία στην Καλαμάτα μέσα σε έκταση 1400 τ.μ δίπλα στη νέα είσοδο Καλαμάτας σε ήσυχη περιοχή μονοκατοικιών. Η μονοκατοικία αποτελείται από αδιαμόρφωτη ισόγεια κατοικία  102 τ.μ καθώς και διαμορφωμένο όροφο 102 τ.μ  και ταράτσα υπέροχης και ανεμπόδιστης θέας. Η κατοικία χρήζει μερικής ανακαίνισης.

*Πώληση μονοκατοικίας Καλαμάτα (Μεσσηνία) | ELITE REAL ESTATE

Ο ισόγειος χώρος οδηγεί από την κύρια είσοδο με εσωτερική μαρμάρινη σκάλα στον 1ο όροφο όπου βρίσκεται και η κύρια κατοικία με 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο. Περιμετρικά του ορόφου υπάρχουν μεγάλες βεράντες. Από την κεντρική είσοδο υπάρχει πόρτα που οδηγεί στο κλειστό πάρκινγκ (αδιαμόρφωτη κατοικία) με διαθέσιμο χώρο εφόσον αλλάξει χρήση για χώρο playroom ή Master κρεβατοκάμαρα πάνω από 60 τ.μ. Στο σαλόνι της κατοικίας υπάρχει τζάκι, στο ισόγειο λεβητοστάσιο καθώς και πηγάδι στον εξωτερικό χώρο.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

ΠΕΑ_Ζ

Διάταξη δωματίων

Κουζίνα
Σαλόνι
Με έξοδο προς την εμπρός βεράντα, τζάκι και άμεση πρόσβαση στην κουζίνα.
Υπνοδωμάτιο 1
Master υπνοδωμάτιο για διπλό κρεββάτι και ντουλάπες και έξοδο σε πίσω μπαλκόνι
Υπνοδωμάτιο 2
Μεγάλο υπνοδωμάτιο με έξοδο στο πίσω μπαλκόνι
Κλειστό παρκινγ
Ισόγειο
Δυνατότητα διαμόρφωσης σε γκαρσονιέρα, playroom, υπνοδωμάτιο κτλ.
Προηγούμενη διαφάνεια
Επόμενη διαφάνεια

Short Url for this page
greek.is/2055

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Εξωτερικά χαρακτηριστικά

Η μονοκατοικία 2 επιπέδων βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή νότια της νέας εισόδου Καλαμάτας. Είναι οριοθετημένη σε οικόπεδο 1400 τ.μ με δυνατότητα για διαμόρφωση ενός άνετου εξωτερικού χώρου. 

Τοποθεσία στο χάρτη

Πώληση μονοκατοικίας Καλαμάτα

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτησή σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

el