Πώληση κτιρίου, Χώρα Ζακύνθου (Ζάκυνθος) #2164 | ELITE REAL ESTATE

Πώληση κτίριο, Χώρα Ζακύνθου (Ζάκυνθος)

€ 450.000,= / $ 487,170.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση ή ενοικίαση – μίσθωση κατόπιν αποπεράτωσης από το μισθωτή, ημιτελές κτίριο 480 τετραγωνικών μέτρων στη χώρα Ζακύνθου, Ζάκυνθος.

Βρίσκεται στο κέντρο μεταξύ λιμανιού και του ΚΤΕΛ Ζακύνθου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τουριστικές κατοικίες βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Έχει απόσταση μόνο 250 μέτρων από το ΚΤΕΛ, 750 μέτρα από το λιμάνι Ζακύνθου, 3 λεπτά από το κέντρο και την πλατεία Σολωμού και 3,5 χιλιόμετρα από τον Αερολιμένα Ζακύνθου.

Tags: Πώληση κτίριο, Χώρα Ζακύνθου, πώληση κατοικίες, εκμετάλευση κτιρίου.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Το κτίριο αποτελείται από 3 ορόφους επιπλέον πυλωτής (Pilotis) 120 τετραγωνικών μέτρων.

Βρίσκεται στο στάδιο πλήρωση του κελύφους και έχουν γίνει εργασίες για οριοθέτηση του οικοπέδου με μάντρα και κάγκελα – καγκελόπορτα.

Το σημείο του κτιρίου είναι κομβικό για κατοικίες βραχυχρόνιας μίσθωσης σε μια περιοχή που ξεπερνάει η απαιτούμενη ζήτηση για κατοικίες προς ενοικίαση σε κάθε τουριστική σεζόν του νησιού. Επενδυτική ευκαιρία που μπορείτε αξιοποιήσετε άμεσα.Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες κτιρίου:

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Χρονιά ρεκόρ για τη Ζάκυνθο οι αφίξεις και η τουριστική κίνηση για το 2022! Η χώρα Ζακύνθου είναι η περιοχή που κρατάει τουριστικές κρατήσεις 12 μήνες το χρόνο. Το σημείο του κτιρίου είναι κατάλληλο για βραχυχρόνια μίσθωσης κατοικιών μιας και είναι στο κέντρο των μέσων μεταφοράς και της πόλης με άμεση πρόσβαση σε καταστήματα, εστίαση, διασκέδαση.

Η πρόσβαση στη κατοικία γίνεται από άσφαλτο. Δυνατότητα για πάρκινγκ στην ευρύτερη περιοχή του κτιρίου.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Κτέλ Ζακύνθου 2 λ, 250 μ.
  • Λιμάνι Ζακύνθου 3 λ, 750 μ.
  • Κέντρο χώρας Ζακύνθου (Πλατεία Σολωμού) 3λ, 1,3 χ.μ
  • Κρατικός Αερολιμένας Ζακύνθου Διονύσιος Σολωμός
    7 λ, 3,5 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2164

Τοποθεσία στο χάρτη

  • Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Πώληση κτίριο Ζάκυνθος

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el