Πώληση, Καλαμάτα διαμέρισμα (Πλησίον Κέντρου) #2283 | ELITE

Πώληση, Καλαμάτα διαμέρισμα (Πλησίον Κέντρου)

€ 150.000,= / $ 162,855.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Ψάχνετε διαμέρισμα σε εξαιρετική τοποθεσία, ήσυχη γειτονία της Καλαμάτας και παράλληλα δίπλα στο κέντρο; Αυτό το φωτεινό και ευρύχωρο οροφοδιαμέρισμα με επιφάνεια 118 τ.μ. χτίστηκε το 1980 και προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για έναν νέο ιδιοκτήτη.

Η τοποθεσία του διαμερίσματος προσφέρει γρήγορη πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια, δημόσιες συγκοινωνίες και σχολεία, καθιστώντας την κατοικία ιδανική για όσους επιθυμούν την ευκολία της αστικής ζωής.

Σε αυτό το διαμέρισμα θα χρειαστεί να ανακαινίσετε τους χώρους του με τις δικές σας προσωπικές επιλογές, ενώ έχει γίνει πρόσφατη αλλαγή στα κουφώματα του διαμερίσματος με νέα σύγχρονα ενεργειακά αλουμινίου.

Μερικά από τα πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει η αγορά ενός οροφοδιαμερίσματος.

1. Ευρύτερη προστασία της ιδιωτικής ζωής, καθώς συνήθως δεν υπάρχει κοινόχρηστος χώρος στον ίδιο όροφο.
2. Θέα: Τα οροφοδιαμερίσματα συχνά προσφέρουν εντυπωσιακή θέα, από όλα τα σημεία της κατοικίας.
3. Ελευθερία: Οικονομικές δυσκολίες κοινόχρηστων χώρων είναι λιγότερο πιθανό να αντιμετωπιστούν σε σχέση με τις πολυκατοικίες, καθώς οι δαπάνες χωρίζονται ανάμεσα σε λιγότερο αριθμό κατοίκων.

 

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Η πρόσβαση στο οροφοδιαμέρισμα γίνεται από κλιμακοστάσιο στον 1ο όροφο του κτιρίου ( 2 ορόφων).

Το διαμέρισμα διαθέτει ένα ευρύχωρο σαλόνι, δύο μεγάλα υπνοδωμάτια, μια λειτουργική κουζίνα και ένα μπάνιο. Η εξαιρετική διάταξη του χώρου και ο ανατολικός και νότιος προσανατολισμός του επιτρέπει τη φυσική ροή του φωτός και την άνετη κυκλοφορία στον εσωτερικό χώρο.

Η θέα από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στο σαλόνι είναι απρόσκοπτη προς το νότο με χώρο πάρκινγκ απέναντι από το διαμέρισμα.

Φωτογραφίες διαμέρισμα Καλαμάτα

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Ενεργειακή κλάση

ΠΕΑ_Η

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  •  Κέντρο Καλαμάτα 5 λ, 1,3 χλμ.
  • Πλατεία 23ης Μαρτίου 4 λ, 900 μ.
  • Παραλία Καλαμάτας 9 λ, 3,8 χλμ.
    Χρόνος χωρίς χρήση μεταφορικού μέσου.

Short Url for this page
greek.is/2283

Τοποθεσία στο χάρτη

Πώληση διαμέρισμα Καλαμάτα

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el