• Eliterealestate
 • Πώληση, δυάρι διαμέρισμα Πάτρα (Ζαρουχλέικα) #2305 | ELITE
Πώληση δυάρι διαμέρισμα Πάτρα (Ζαρουχλέικα) #2305 | ELITE REAL ESTATE

Δυάρι διαμέρισμα Πάτρα προς πώληση στην περιοχή Ζαρουχλέικα.

€ 0,= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Ψάχνετε δυάρι διαμέρισμα σε εξαιρετική τοποθεσία  δίπλα στο Πανεπιστήμιο (πρώην ΤΕΙ) σε ήσυχη γειτονιά της Πάτρας και παράλληλα κοντά στο κέντρο; Αυτό το ευρύχωρο διαμέρισμα με επιφάνεια 57 τ.μ.  προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για ένα νέο ιδιοκτήτη.

Η τοποθεσία του διαμερίσματος προσφέρει πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια, δημόσιες συγκοινωνίες και σχολεία, καθιστώντας την κατοικία ιδανική για όσους επιθυμούν την ευκολία και ησυχία της αστικής ζωής.

Σε αυτό το διαμέρισμα θα χρειαστεί να ανακαινίσετε τους χώρους του με τις δικές σας προσωπικές επιλογές. Είναι ιδανικό για ιδιοκατοίκηση ή ενοικίαση με γρήγορη απόσβεση της αγοράς.

Η αγορά ενός διαμερίσματος κοντά σε Πανεπιστήμιο προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Κάποια από αυτά περιλαμβάνουν:

 • Εύκολη πρόσβαση σε εκπαιδευτικές υπηρεσίες και πόρους του πανεπιστημίου.
 • Ενδυνάμωση της κοινότητας φοιτητών και ευκαιρίες για αλληλεπίδραση με άλλους φοιτητές.
 • Ευκολία στη μετακίνηση με ποδήλατο ή με τα πόδια, μειώνοντας την ανάγκη για μετακινήσεις με μέσα μαζικής μεταφοράς.
 • Αυξημένη προσβασιμότητα σε καφετέριες, εστιατόρια και άλλες ανέσεις που απευθύνονται σε φοιτητές.
 • Πιθανότητα ενοικίασης του διαμερίσματος σε φοιτητές, δίνοντας τη δυνατότητα για επιπρόσθετο εισόδημα.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Η πρόσβαση στο διαμέρισμα γίνεται από κλιμακοστάσιο ( όχι ασανσέρ ) στον 2ο όροφο του κτιρίου ( 2 ορόφων ).

Το κύριο χαρακτηριστικό διαμερίσματος που το κάνει ξεχωριστό είναι οτι δεν εφάπτεται με τα άλλα διαμερίσματα του ορόφου εκτός 3 μέτρων στην περιοχή του χόλ και δεν έχει πρόσωπο σε δρόμο. Το χαρακτηριστικό αυτό σας προσφέρει ηρεμία απο θορύβους των διαμερίσματων του ορόφου και την κίνηση των αυτοκινήτων.

Το διαμέρισμα διαθέτει μεγάλο χολ, ένα ευρύχωρο σαλόνι με απεριόριστη θέα από το μπαλκόνι, ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με έξοδο σε μπαλκόνι, μια λειτουργική κουζίνα (παράθυρο στον ακάλυπτο) και ένα μπάνιο (παράθυρο στον ακάλυπτο). Η εξαιρετική διάταξη του χώρου (διαμπερές) και ο ανατολικός και βόρειος προσανατολισμός του επιτρέπει τη φυσική ροή του φωτός και την άνετη κυκλοφορία αέρα στον εσωτερικό χώρο.

Η θέα από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στο σαλόνι και το υπνοδωμάτιο είναι απρόσκοπτη. Το πάρκινγκ είναι εύκολο στην περιοχή καθώς και στο δρόμο έξω από το διαμέρισμα.

Φωτογραφίες διαμέρισμα Πάτρα

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Ενεργειακή κλάση

ΠΕΑ_Η

Τοποθεσία - αποστάσεις:

 •  Πανεπιστήμιο Πατρών
  (πρώην ΤΕΙ)
  4 λ, 1,5 χλμ.
 • Άγιος Ανδρέας 10 λ, 4,7 χλμ.
 • Κέντρο Πάτρας 15 λ, 4,3 χλμ.
  Χρόνος με χρήση μεταφορικού μέσου.

Short Url for this page
greek.is/2305

Τοποθεσία στο χάρτη

Πώληση διαμέρισμα Πάτρα

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el