Πώληση επιχείρηση Πύλος Δ. Νέστορος | ELITE REAL ESTATE

Πώληση επιχείρηση Πύλος

€ 130.000,= / $ 140,972.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή επιχείρησης

Πωλείται εν λειτουργία (11 χρόνια) κερδοφόρα επιχείρηση Καφέ, φαγητό, bar) στo λιμάνι της Πύλου. Η επιχείρηση βρίσκεται σε καταπληκτικό σημείο και φημίζεται ως το καλύτερο στέκι της περιοχής με καθημερινούς επισκέπτες όλες τις εποχές του χρόνου.

Η επιχείρηση έχει εσωτερικό χώρο 120 τ.μ με αποθήκη εντός και εξωτερικό χώρο, απεριόριστη θέα για τους πελάτες και εύκολο πάρκινγκ. Το μοναδικό σημείο είναι κατάλληλο και για αλλαγή χρήσης σε οποιαδήποτε μορφή επιχείρησης. Διαθέτει άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος.

* Πωλείται η επιχείρηση και όχι ο μισθωμένος χώρος.
* Καλή τιμή ενοικίου και εξωτερικού χώρου με συνεργάσιμο ιδιοκτήτη.

Πώληση επιχείρηση Πύλος - Καφέ - Φαγητό #2313 | ELITE
Πώληση επιχείρηση Πύλος Δ. Νέστορος | ELITE REAL ESTATE

Εξοπλισμός - εξωτερικός χώρος

Παρακάτω δίνεται ενδεικτική και όχι περιοριστική λίστα με τον εξοπλισμό της επιχείρισης. 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2 σόμπες μανιτάρια υγραερίου, 1 μανιτάρι ηλεκτρικό, 3 ομπρέλες υπερβαρεου τύπου, Ανεμομοθραυστες, 3 καναπέδες, 10 τραπέζια, 35 καρέκλες πολυθρόνες, 12 τραπέζια έξω επιπλέον περίπου  αλλά τόσα στην αποθήκη
55 καρέκλες σκηνοθέτη επιπλέον 10-15 αποθήκη.

Εξοπλισμός

Παρακάτω δίνεται ενδεικτική και όχι περιοριστική λίστα με τον εξοπλισμό της επιχείρισης. 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Κάμερες ασφαλείας, Σύστημα παραγγελιοληψίας, Ηχοσύστημα vonyx με ενεργό sub, Τηλεόραση καινούργια Samsung 40′, Air condition τύπου ντουλάπα, Μηχάνημα χωνάκι παγωτού, 2 πάσα περίπου 15 σκαμπό.

ΚΟΥΖΙΝΑ / ΛΑΝΤΖΑ

3 ψυγεία πάγκοι, 2 βαφλιερες, 1 διπλή κρεπιερα, 1 τοστιέρα επαγγελματική μόνη, 1 πλατό ψησίματος, 1 διπλή φριτέζα, 2 μόνες φριτέζες, 1 φουρνάκι αέρος, 1 πλυντήριο πιάτων, 2 καταψύκτες, 1 φούσκα απορροφητήρας, 1 επιτραπέζια θερμαινόμενη βιτρίνα, Ψύκτης νερού, 2 φραπεδιερες, Επιτραπέζιο ψυγείο, θερμοσίφωνας

Πώληση επιχείρηση Πύλος Δ. Νέστορος | ELITE REAL ESTATE

Short Url for this page
greek.is/2313

Τοποθεσία στο χάρτη

Το σημείο στο χάρτη είναι ενδεικτικό και όχι το πραγματικό σημείο της επιχείρησης.

Πώληση επιχειρηση Πύλος

Με ενδιαφέρει η επιχείρηση

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el