ΠΩΛΗΣΗ ΔΥΑΡΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ #2227 | ELITE REAL ESTATE

Πώληση, δυάρι διαμέρισμα Καλαμάτα
με αποκλειστική χρήση ταράτσας 51 τ.μ.

€ 85.000,= / $ 92,565.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Πώληση δυάρι διαμέρισμα 51 τ.μ μη αποπερατωμένο στην ανατολική παραλία Καλαμάτας.

Το γωνιακό διαμέρισμα βρίσκεται σε μικρή πολυκατοικία 2 ορόφων, κατασκευής 2008, σε μία από τις πιο περιζήτητες περιοχές της Καλαμάτας 2 λεπτά περπάτημα από τη θάλασσα.

Έχει προσανατολισμό βόρειο από την πλευρά της κουζίνας – σαλόνι και νότιο απο την πλευρά του υπνοδωματίου και της μεγάλης βεράντας.

Αυτό το διαμέρισμα σας παρέχει την τέλεια ευκαιρία να απολαύσετε την ομορφιά και την γαλήνη της Καλαμάτας από την άνεση του σπιτιού σας δίπλα στη θάλασσα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ELITE REAL ESTATE.

Tags: Πώληση, δυάρι, Καλαμάτα, διαμέρισμα δυάρι Καλαμάτα.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Η είσοδος στο διαμέρισμα του δεύτερου και τελευταίου ορόφου γίνεται από εξωτερικό κλιμακοστάσιο. Δεν υπάρχει διαθέσιμο ασανσέρ.

Το διαμπερές διαμέρισμα 51 τ.μ με αποκλειστική χρήση ταράτσας ίσου εμβαδού αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, κουζίνα, σαλόνι,  μπάνιο και βεράντες βόρια και νότια με 2 μπαλκονόπορτες. Υπάρχει έτοιμη η θέση για εσωτερική σκάλα για πρόσβαση στην ταράτσα.

Η κατοικία βρίσκεται στο στάδιο αποπεράτωσης και πωλείται ως έχει. Εκπληκτική ευκαιρία για χρήση σε βραχυχρόνια μίσθωση ή εξοχική κατοικία.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες δυάρι διαμέρισμα Καλαμάτα

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η πρόσβαση στην κατοικία γίνεται από άσφαλτο. Το διαμέρισμα δεν διαθέτει ασανσέρ, αλλά είναι εύκολα προσβάσιμο απο εξωτερική σκάλα.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Παραλία Καλαμάτας 1 λεπτό, 500 μ.
  • Κέντρο Καλαμάτα  3 λ,  1,5 χμ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας 15 λ,  16 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2227

Τοποθεσία στο χάρτη

  • Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Πώληση δυάρι Καλαμάτα

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el