Πώληση, αγροτεμάχιο Χράνοι Μεσσηνίας #2225 | ELITE REAL ESTATE

Πώληση αγροτεμάχιο Χράνοι (Δ. Αίπειας)

€ 270.000,= / $ 288,576.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση στους Χράνους Μεσσηνίας Δ. Αίπειας αγροτεμάχιο 4.967 τ.μ με πρόσωπο σε Δημοτική οδό.

Το γωνιακό αγροτεμάχιο βρίσκεται σε καταπληκτικό σημείο με απεριόριστη θέα προς την παραλία  στην περιοχή των Χράνων και λίγα μόλις λεπτά από τη θάλασσα

Είναι άρτιο και οικοδομήσιμο σύμφωνα με τις κειμενες πολεοδομικές διατάξεις με πρόσωπο εξήντα πέντε μέτρων σε δημοτική οδό.

Υψόμετρο εδάφους: Εκατόν πέντε μέτρα (105 μ.)

Tag: Πώληση, αγροτεμάχιο, Χράνοι, Αίπεια, Μεσσηνία

Όροι δόμησης

Εκτός ορίων οικισμού Δ.Δ Χράνων Δ. Αίπειας Ν.Μεσσηνίας.

Ρεύμα και νερό δίπλα στο οικόπεδο.

Γεωτεμάχιο = 4967 μ2,
Κατάλληλο για εξοχική κατοικία ή τουριστικά καταλύματα.
Δόμηση:
217 τ.μ κατοικία
Ύψος:
7,5 μ. + 1,20 στέγη (2 όροφοι)

*Η εταιρεία δεν ευθύνεται για την αρτιότητα και του όρους δόμησης του κάθε οικοπέδου και τα στοιχεία δόμησης αντλούνται από το τοπογραφικό που έχει προσκομιστεί από τον πωλητή. Υπεύθυνος για έλεγχο είναι ο εκάστοτε μηχανικός του ενδιαφερόμενου προς αγορά.

————————-

Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες οικοπέδου:

* Η διεύθυνση είναι κατα προσέγγιση περιοχής και όχι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Οι Χράνοι είναι παραθαλάσσιο τουριστικό χωριό της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας. Διοικητικά υπάγεται στη Δημοτική Ενότητα Αίπειας, του Δήμου Μεσσήνης. Το μικρό παραθαλάσσιο χωριό Χράνοι απέχει 7 χιλιόμετρα από το Πεταλίδι και 35 χιλιόμετρα από την Καλαμάτα. Η περιοχή έχει αρκετά τουριστικά καταλύματα – ξενοδοχεία και είναι πόλος έλξης για εξοχικές κατοικίες και τουρισμό.

Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται απο άσφαλτο με πρόσωπο  σε δημοτική οδό.


Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Παραλία Χράνοι 4 λ,  2,2 χμ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας,  35 λ,  27 χμ.
  • Μεσσήνη 32 λ, 25 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2225

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el