Πώληση Beach Bar - Παραλία Καλαμάτας

€ 110.000,= / $ 119,427.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή επιχείρησης

Πωλείται εν λειτουργία κερδοφόρα επιχείρηση beach bar στην περιοχή της παραλίας Καλαμάτας. Το beach bar βρίσκεται σε καταπληκτικό σημείο και φημίζεται ως το καλύτερο καλοκαιρινό στέκι της περιοχής με εκατοντάδες επισκέπτες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Για τη σεζόν 2023 η επιχείρηση λειτούργησε με κερδοφορία και είναι έτοιμη για έναν νέο ιδιοκτήτη να αναλάβει και να συνεχίσει την επιτυχία της.

* Πωλείται η επιχείρηση και όχι ο μισθωμένος χώρος.

Πώληση, επιχείρηση beach bar, παραλία Καλαμάτας #2275
Πώληση, επιχείρηση beach bar, παραλία Καλαμάτας #2275

Εξοπλισμός - Περιγραφή

Παρακάτω δίνεται ενδεικτική και όχι περιοριστική λίστα με τον εξοπλισμό της επιχείρισης. 

Σάλα παραλίας 26×14= 364 τ.μ. σιδερωμένη με στραντζαριστό σίδερο και ξύλινο πάτωμα.
8 Stand & 24 σκαμπό. 4 τραπεζαρίες για φαγητό & 16 καρέκλες. 9 καναπέδες μπαμπού με τις μαξιλάρες τους. 20 καρέκλες μπαμπού. 25 ξύλινα τραπέζια & 120 καρέκλες σκηνοθέτη καινούριες. 18 τραπέζια χειροποίητα με κορμούς δέντρων. Μπαρ με καλάμι σε στραντζαριστό σκελετό. 4×4 -16 τ.μ. Bar Station για κοκτέιλ ποτά κλπ.

4 ομπρέλες 5×5 με καλάμι σε κορμούς δέντρου. 5 σπιτάκια με τραπεζοκαθίσματα με σκίαση alang alang. 12 μουριές για φυσική σκίαση. Παρτέρια στην φάτσα με φυσικά δέντρα λουλούδια (Μπανανιές, Βουκαμβίλια, Φοίνικες), Αυτόματα ποτίσματος παντού. Service station πάγκο γούρνα ανοξείδωτα και ψύκτης νερού. 1 σκέπαστρο 8*14 με βάσεις από μπαμπού και δίχτυ σκίασης. 1 σκέπαστρο 8*4 από ξύλινους κορμούς και δίχτυ σκίασης. Ζαρντινιέρες ξύλινες 4 κομμάτια & σύνολικά 24 μέτρια φυτά.

Εξοπλισμός

Παρακάτω δίνεται ενδεικτική και όχι περιοριστική λίστα με τον εξοπλισμό της επιχείρισης. 

ΠΑΡΑΛΙΑ
20 ομπρέλες (κατάσταση νέου). 40 ξαπλώστρες (κατάσταση νέου). 40 στρώματα (κατάσταση νέου) 15 πόντους δερμάτινη με απωθητικό ηλίου, αδιάβροχα. 20 Καρέκλες σκηνοθέτη (κατάσταση νέου) με τεντόπανα. Ντουζ (κατάσταση νέου). Πίνακας με ντίμερ και προβολέας (κατάσταση νέου). Όλα τα καλώδια υπόσκαφα σε χοντρό σπιράλ για προστασία.

ΚΟΥΖΙΝΑ / ΛΑΝΤΖΑ
Φούρνος 2πλός πίτσας (κατάσταση νέου). Μεγάλο μαντέμι πλατό – αχρησιμοποίητο. Φριτέζα 1 μόνη μεγάλη & 1 διπλή μικρότερη. 2 ψυγεία πάγκοι με συρτάρια. 1 ψυγείο πάγκος με πόρτες. Μάτια επαγωγικά . Τοστιέρα. Καταψύκτης μεγάλος όρθιος με ράφια & 2 καταψύκτες πάγου. Ψυγείο όρθιο αναψυκτικών. 2 φραπιέρες. 1 μπλέντερ. Πάγκοι εργασίας (2) ανοξείδωτοι. Πλυντήριο ποτηριών. 2 δίπλες τουαλέτες (κατάσταση νέου). Πατάρι 25 τετραγωνικά με τζάμι στην θάλασσα. Σάλα με tiki διακόσμηση. Ηλεκτρολογικός πίνακας με νέες καλωδιώσεις και ασφάλειες.

Πώληση, επιχείρηση beach bar, παραλία Καλαμάτας #2275

Short Url for this page
greek.is/2275

Τοποθεσία στο χάρτη

Το σημείο στο χάρτη είναι ενδεικτικό και όχι το πραγματικό σημείο της επιχείρησης.

Πώληση beach bar

Με ενδιαφέρει η επιχείρηση

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el