Πώληση αγροτεμάχιο Καλαμάτα (Παληάμπελα) #2177 | ELITE

Πώληση αγροτεμάχιο Καλαμάτα (Παληάμπελα)

€ 60.000,= / $ 64,128.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση στην περιοχή παληάμπελα Καλαμάτας στη θέση Άγιος Γεώργιος αγροτεμάχιο μη οικοδομήσιμο με λίγες ελιές και πορτοκαλιές και αρκετό αύλειο χώρο για κάθε χρήση. Συνολική έκταση 985,78 τ.μ.

Πρόσωπο σε τσιμπεντοστρομένο αγροτικό δρόμο τριάντα τέσσερα μέτρα.

Tag: Πώληση, Καλαμάτα, αγροτεμάχιο

Όροι δόμησης

ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ Δ.Κ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. Μη άρτιο και μη Οικοδομήσιμο. Εντός γενικού πολεοδομικού σχεδίου για περιοχή με επεκτάσεις οικισμών.
————————-

Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες οικοπέδων:

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η πρόσβαση στο αγροτεμάχιο  γίνεται από αγροτική οδό με πρόσωπο αγροτεμαχίου 34 μέτρα.


Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Κέντρο Καλαμάτας 9 λ, 3,3 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2177

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el