Πώληση οικόπεδο Άνω Πόλη (Κυπαρισσία) #2168 | ELITE

Πώληση οικόπεδο Άνω Πόλη (Κυπαρισσία)

€ 98.000,= / $ 107,300.= * * For informational purposes only. Exchange rates may vary. Based on ECB reference rates.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση στην γραφική άνω πόλη Κυπαρισσίας, οικοδομήσιμο οικόπεδο που κατόπιν κατάτμησης του συνολικού οικοπέδου προκύπτει οικόπεδο 600 τ.μ με δυνατότητα δόμησης 200 τ.μ .

Το οικόπεδο έχει πρόσβαση από άσφαλτο και έχει ανεμπόδιστη θέα σε όλο το Κυπαρισσιακό κόλπο από το ύψος του εδάφους.

Κατάλληλο για κατασκευή εξοχικής ή μόνιμης κατοικίας δίπλα στη παραδοσιακή άνω πόλη Κυπαρισσίας με τις ταβέρνες και το ξεχωριστό Κάστρο της Κυπαρισσίας. Μόνο έξι λεπτά από το κέντρο της Κυπαρισσίας και εννέα λεπτά απο την παραλία Κυπαρισσίας αποτελεί με εξαιρετική επιλογή για κατασκευή κατοικίας.

Tag: Πώληση, οικόπεδο, οικοδομήσιμο, Κυπαρισσία, Πώληση οικόπεδο Κυπαρισσία, άνω πόλη οικόπεδο.

Όροι δόμησης

Οικόπεδο Άνω Πόλη Κυπαρισσίας εντός του προ 1923 οικισμού. Η περιοχή βρίσκεται εκτός της περιοχής που χαρακτηρίστηκε Αρχαιολογικός Χώρος. Άρτιο και οικοδομήσιμο κατά κανόνα.

Ρεύμα και νερό δίπλα στο οικόπεδο.

Γεωτεμάχια ≈ 600 μ2, 
Δόμηση = 200 τ.μ
Καλυψη
70%
Ύψος κτίσματος
  7,5 μ. αριθμός ορόφων δύο επιπλέον 1,5 στέγη.
————————-

Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες οικοπέδων:

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Σήμερα η Κυπαρισσία είναι χωρισμένη στην Άνω Πόλη, που είναι παραδοσιακός διατηρητέος οικισμός, και στη Νέα Πόλη που φτάνει μέχρι την ακτή. Οι ταξιδιώτες μπορούν να μείνουν στην περιοχή και ανάλογα την εποχή να επισκεφθούν τα κοντινά μέρη.

Η πρόσβαση στο οικόπεδο  γίνεται από δημοτική οδό.


Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Παραλία Κυπαρισσίας 9 λ,  3,3 μ.
  • Κέντρο Κυπαρισσίας 6 λ, 2,2 χμ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας,  50 λ,  62 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2168

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el