Πώληση αγροτεμάχιο Γιάλοβα (Πύλος)
Βρες τη δική σου ευκαιρία στην ELITE

Πώληση αγροτεμάχιο Γιάλοβα (Πύλος)
| Άρτιο - οικοδομήσιμο

Πώληση αγροτεμάχιο Γιάλοβα (Πύλος)

Έκταση 10.333,04 μ2

€ 350.000,= / $ 378,910.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Στη Γιάλοβα Μεσσηνίας πωλείται άρτιο και οικοδομήσιμο αγροτεμάχιο 10 στρεμμάτων. Το αγροτεμάχιο περιέχει ελαιόδεντρα και απέχει μόλις 1000 μέτρα από τη θάλασσα και λίγα μέτρα από το Costa Navarino, Navarino Hills & Bay Course Costa Navarino. Δίνει τη δυνατότητα για κατασκευή κατοικίας 303 τ.μ με ύψος κτίσματος 7,50 μέτρα. Η τοποθεσία παρέχει τη δυνατότητα ήσυχης διαμονής σε περίπτωση κατασκευής κατοικίας καθώς και την ευκολία για γρήγορη μετάβαση σε όλους τους κοντινούς προορισμούς (Πύλο, Γιάλοβα, Μεθώνη κ.α). Κατάλληλο για εξοχική ή μόνιμη κατοικία μέσα σε 10 στρέμματα ελαιόδεντρων καθώς και για εκμετάλλευση τουριστικών κατοικιών σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας.

ΟΡΟΙ ΔΟΜΗΣΗΣ

Γεωτεμάχιο > 8000 μ2, Δόμηση 303 τ.μ
Κάλυψη 10%
Ύψος κτίσματος 7,50 +1,20 στέγη.
————————-
Δήλωση μηχανικού:
Ευρίσκεται εκτός σχεδίου και οικισμού Πύλας του πρώην Δήμου Πύλου Μεσσηνίας του Δήμου Πύλου Νέστορος και είναι άρτιο και οικοδομήσιμο σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του Γ.Ο.Κ και Ν.Ο.Κ. Είναι μη δασική έκταση, δεν προέρχεται από κατάτμηση και
δεν εμπίπτει στις διατάξεις του ν. 1337/83, περί εισφορών σε γη και σε χρήμα. 

Video αγροτεμάχιο Γιάλοβα:

Παίξτε βίντεο για Πώληση αγροτεμάχιο Γιάλοβα (Πύλος) #2074 | ELITE REAL ESTATE

Φωτογραφίες αγροτεμαχίου:

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Το αγροτεμάχιο 10 στρεμμάτων βρίσκεται στη Γιάλοβα περίπου 7,5 χιλιόμετρα προς τα βόρεια της Πύλου και περίπου 14,5 χιλιόμετρα νότια από την Χώρα. Έχει μηδενικό υψόμετρο και βρίσκεται στην βόρεια ακτή του κόλπου της Πύλου.

Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται από άσφαλτο και λίγα μέτρα χωματόδρομο στην πρόσοψη όπως εμφανίζεται και στις παραπάνω εικόνες απεικόνισης. 

Τοποθεσία – αποστάσεις:

  • Κέντρο Γιάλοβας 3 λ,  1,2 χμ.
  • Θάλασσα 3 λ, 1 χμ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας,  42 λ,  39 χμ.
  • Πύλος 9 λ, 5 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2074

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el