Πωλήσεις κατοικιών σε Καρδαμύλη (Λεύκτρος) #2218 | ELITE REAL ESTATE

Πώληση, ημιτελής μονοκατοικία 2 επιπέδων στην Καρδαμύλη (Παραλία Καλαμίτσι) Προάστιο

€ 350.000,= / $ 374,080.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση εντός ζώνης 800 μέτρων από το προάστιο Δυτικής Μάνης και μια ανάσα από την γραφική Καρδαμύλη ημιτελής μεζονέτα δύο επίπεδων.

Η μονοκατοικία έχει απεριόριστη θέα προς την παραλία Καλαμίτσι και το νησί Μερόπη. Το υψόμετρο του οικοπέδου (56 μέτρα από το ύψος της θάλασσας) του εδάφους σας δίνει απλόχερα τη μαγευτική θέα από κάθε σημείο της κατοικίας.

Η απόσταση απο τη θάλασσα είναι μόνο 400 μέτρα, ενώ η απόσταση από τη Καρδαμύλη μόνο 3 λεπτά οδήγησης.

Tags: Πώληση, Καρδαμύλη, Προάστιο, Κατοικίες, μεζονέτα.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Η μεζονέτα αποτελείται από 3 επίπεδα. Επίπεδο υπογείου (73 τ.μ), υπερυψωμένου ισογείου (73 τ.μ) και 1ου ορόφου (64 τ.μ).

Το κτήριο είναι ημιτελές με σκοπό την επιλογή υλικών ή χωρισμάτων και διάταξης από τον νέο του ιδιοκτήτη. Δυνατότητα για μία μονοκατοικία (μεζονέτα) ή για ξεχωριστά διαμερίσματα. (Δυνατότητα μέχρι τα 200 τ.μ, χρήσης και τετραγωνικών μέτρων του υπογείου για κύριο χώρο κατοικίας).

Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται από άσφαλτο και λίγα μέτρα τσιμεντόδρομο. Εντός του οικοπέδου δεν υπάρχει δυνατότητα για πάρκινγκ του αυτοκινήτου. Αυτό μπορεί να γίνει μερικά μέτρα από την κατοικία.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες πέτρινη μεζονέτα Βέργα:

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η Καρδαμύλη είναι ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό της Μεσσηνιακής Μάνης, που βρίσκεται 35 χμ. νότια της πόλης της Καλαμάτας, και υπάγεται διοικητικά στο δήμο Λεύκτρου. Η Καρδαμύλη αποτελεί  έναν από τους καλύτερα διατηρημένους παραδοσιακούς οικισμούς της Μεσσηνιακής Μάνης και ταυτόχρονα σημαντικό τουριστικό θέρετρο.

Η πρόσβαση στην κατοικία γίνεται από άσφαλτο και την επαρχιακή οδό Καλαμάτας Αερόπολης.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Παραλία Καλαμίτσι 2 λ, 400 μ.
  • Καρδαμύλη 3 λ, 1,6 χμ.
  • Στούπα 9 λ, 5,8 χμ.
  • Παραλία Καλογριάς 7 λ, 5,4 χ.μ

Short Url for this page
greek.is/2218

Τοποθεσία στο χάρτη

  • Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Πώληση κατοικία Προάστιο

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el