Πώληση οικόπεδο Ξηροκάμπι (Καλαμάτα) #2149 | ELITE

Πώληση οικόπεδο Ξηροκάμπι (Καλαμάτα)

€ 105.000,= / $ 112,172.= * * For informational purposes only. Exchange rates may vary. Based on ECB reference rates.

Περιγραφή ακινήτου

Οικόπεδο προς πώληση συνολικής έκτασης 2564 τ.μ στην περιοχή Ξηροκάμπι Λεΐκων Καλαμάτας. Το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο για κατοικία μέχρι 400 τ.μ. ή κατόπιν κατάτμησης για 2 κατοικίες 400 τ.μ. Βρίσκεται 5 λεπτά από την έξοδο του περιφερειακού δρόμου (έξοδος Λέικα) σε ήσυχη νεόχτιστη γειτονία με μονοκατοικίες. 

Το οικόπεδο με νότιο προσανατολισμό, είναι ελαφρός επικλινές, έχει πρόσοψη σε δρόμο και περιέχει ελαιόδεντρα. Απέχει 10 λεπτά από το κέντρο της Καλαμάτας και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για κατασκευή κατοικίας.

Tag: Πώληση οικόπεδο Ξηροκάμπι (Καλαμάτα)

Όροι δόμησης

ΦΕΚ 181 Δ Π.Δ 24.4 /3-5-85

Γεωτεμάχιο = 2564 μ2, 
Συντελεστής Δόμησης 0.6 για κατοικία max = 400 τ.μ
Κάλυψη
70%
Ύψος κτίσματος
  7,5 μέτρα +2 μ. στέγη

Δυνατότητα κατόπιν κατάτμησης εφόσον τοπογραφικοί οδοί είναι κοινοτικοί.
Γεωτεμάχιο = 708 ή 1856 μ2, 
Συντελεστής Δόμησης Κατοικία max = 400 τ.μ
Κάλυψη
60%
Ύψος κτίσματος
  7.50μ & στέγη με κλίση 30% ~ 40% και ύψος <2,0 μ (ΦΕΚ 289/Α.Α.Π./04-11-2011)
————————-

Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Video οικοπέδου:

Φωτογραφίες οικοπέδου:

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Το Ξεροκάμπι ή Ξηροκάμπι είναι οικισμός της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με πληθυσμό 281 κατοίκων, σύμφωνα με την Απογραφή του 2011. Διοικητικά ανήκει στην Κοινότητα Λαιίκων και υπάγεται στη Δημοτική Ενότητα Καλαμάτας, του Δήμου Καλαμάτας.

Το οικόπεδο βρίσκεται σε ήσυχη οικιστική περιοχή με μονοκατοικίες στο κέντρο της περιοχής. Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται από άσφαλτο με άμεση έξοδο – είσοδο στον νέο περιφερειακό αυτοκινητόδρομο. Δίνει εύκολη πρόσβαση από προς Παραλία, Ασπρόχωμα κ.α

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Κέντρο Καλαμάτας 10 λ,  5 χμ.
  • Παραλία Καλαμάτας 13 λ,  9 χμ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας,  12 λ,  12 χμ.
  • Νοσοκομείο Καλαμάτας 12 λ, 9 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2149

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el