ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Πώληση οικόπεδο κέντρο #2259 | ELITE

Πώληση οικόπεδο Καλαμάτα ( Κέντρο )

€ 75.000,= / $ 82,388.= * * For informational purposes only. Exchange rates may vary. Based on ECB reference rates.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση οικόπεδο εντός οικισμού Καλαμάτας (θέση Ανθούπολη) 169 τ.μ. άρτιο και οικοδομήσιμο.

Το οικόπεδο έχει πρόσοψη σε δημοτική οδό 13,50 μέτρα και 2η πρόσοψη σε δημοτική οδό 11,50 μέτρα. Είναι επίπεδο και βρίσκεται σε υψόμετρο 33 μέτρων.

Το γωνιακό οικόπεδο, είναι κατάλληλο για κατασκευή μόνιμης κατοικίας, φοιτητικών κατοικιών και εκμετάλλευση βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Βρίσκεται σε απόσταση 350 μέτρων από την πλατεία Όθωνος στην Καλαμάτα και λίγα μέτρα από Φαρμακείο, σχολεία την Κεντρική αγορά Καλαμάτας και το κέντρο της πόλης.

Tag: Πώληση, οικόπεδο, Καλαμάτα, πλησίον Κέντρου.

*Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Τοπογραφική ενημέρωση

Βρίσκεται εντός ορίων της Κοινότητας Καλαμάτας, εντός σχεδίου πόλης Καλαμάτας και είναι άρτιο και οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση.

Το παραπάνω γήπεδο δεν εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου 1337/83 περί εισφοράς σε γη και σε χρήμα.

Δόμηση: 203 τ.μ.
Κάλυψη: 70%
Ύψος κτίσματος: 11 μ.
Αριθμός Ορόφων: 3

Απόσταση από τη θάλασσα 2100 μ.

*Η εταιρεία δεν ευθύνεται για την αρτιότητα και του όρους δόμησης του κάθε οικοπέδου και τα στοιχεία δόμησης αντλούνται από το τοπογραφικό που έχει προσκομιστεί από τον πωλητή. Υπεύθυνος για έλεγχο είναι ο εκάστοτε μηχανικός του ενδιαφερόμενου προς αγορά.

 

Φωτογραφίες οικοπέδου:

* Η διεύθυνση είναι κατά προσέγγιση περιοχής και όχι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται απο άσφαλτο και τσιμεντρόδρομο ως κοινοτική οδό.


Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Κέντρο Καλαμάτας, 2 λ,  500 μ.
  • Παραλία Καλαμάτας, 4 λ,  2,1 χ.μ.
  • Πλατεία Όθωνος, 1 λ,  350 μ.

Short Url for this page
greek.is/2259

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el