Πέτρινη Βίλα Πώληση Βέργα (Καλαμάτα)

Πέτρινη Βίλα Πώληση Βέργα (Καλαμάτα)

€ 850.000,= / $ 919,105.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση στη Βέργα Καλαμάτας πολυτελής πέτρινη βίλα 3 επιπέδων, 205 τ.μ σε οικόπεδο 2226 τ.μ.

Ένα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον σας καλωσορίζει σε έναν ανώτερο συνδυασμό κομψής και διαχρονικής πολυτέλειας. Σε ένα ιδιωτικό περιβάλλον οικοπέδου, μαγευτικές εικόνες με υπέροχη θέα στη θάλασσα και μακρινά βουνά δείχνουν την αυθεντική ομορφιά της Μεσσηνίας από ψηλά.

Υπάρχει μια βαθιά σύνδεση με το σπίτι μας και την ευημερία μας. Η σχέση μας με τη φύση έχει επίσης σημασία. Εδώ θα βρείτε και τα δύο. Θαυμάσια κατοικία  σε μια όμορφη τοποθεσία που μπορείτε να αποκτήσετε.

Η διακόσμηση έχει γίνει με προσοχή στη λεπτομέρεια και με σκοπό την επίτευξη μιας πολυτελούς και καλλιτεχνικής ατμόσφαιρας.

Tags: Πώληση πέτρινη βίλα Βέργα Καλαμάτα.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Η βίλα έχει ευρύχωρους χώρους 205 τ.μ, αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια 2 WC και ένα μπάνιο, επιπλέον κουζίνας με τραπεζαρία και ένα άνετο σαλόνι με τζάκι.

Οι ηλιόλουστες βεράντες έχουν μεγάλο χώρο για χαλάρωση με θέα τη θάλασσα, χώρο για δημιουργία πισίνας, μπάρμπεκιου καθώς και χώρο πάρκινγκ στην είσοδο του οικοπέδου.

Μαγειρέψτε τα αγαπημένα σας γεύματα και απολαύστε τα αποτελέσματα στο ύπαιθρο, στην ευρύχωρη βεράντα εμπρός ή δεξιά της βίλας με υπέροχη θέα σε υψόμετρο 268 μέτρων από τη θάλασσα.

Μαγευτικές παραλίες του Μεσσηνιακού κόλπου σας περιμένουν λίγα λεπτά μόνο από τη νέα σας κατοικία.

Ένα αληθινό σπίτι περιμένει να το αποκτήσετε.Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες κατοικίας:

Video κατοικίας:

Αναπαραγωγή Βίντεο

Στην έναρξη του βίντεο ρυθμίστε την ανάλυση σε 1080p60 HD

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η κατοικία βρίσκεται 15 λεπτά από το κέντρο της Καλαμάτας σε υψόμετρο 268 μέτρων. Η θέα προς τη θάλασσα είναι μαγευτική όλες τις ώρες της ημέρας. Η κάτω Βέργα Καλαμάτας είναι περιοχή που αποτελείται από παραθεριστικές και μόνιμες κατοικίες.

Η πρόσβαση στη κατοικία γίνεται από άσφαλτο. Δυνατότητα για πάρκινγκ εντός του οικοπέδου της κατοικίας.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Κέντρο Καλαμάτα 15 λ, 8,5 χμ.
  • Θάλασσα 6 λ, 2,8 χμ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας 21 λ, 19 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2130

Τοποθεσία στο χάρτη

  • Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Πώληση πέτρινη βίλα Κάτω Βέργα

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el