Πώληση πέτρινης μεζονέτας Σαϊδόνα (Δ. Μάνη) #2127 | ELITE

Πώληση πέτρινης μεζονέτας Σαϊδόνα (Δ. Μάνη)

€ 520.000,= / $ 555,516.= * * For informational purposes only. Exchange rates may vary. Based on ECB reference rates.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση στη Σαϊδόνα Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας σε υψόμετρο 600 μέτρων, πέτρινη μεζονέτα 243 τ.μ σε οικόπεδο 710 τ.μ. Η όμορφη πετρόχτιστη μεζονέτα προσφέρει απεριόριστη θέα προς το Μεσσηνιακό κόλπο, τη Στούπα, τη Καρδαμύλη Άγιο Νικόλαο κ.α. Αποτελείται από 3 επίπεδα, 2 κατοικίας και ένα υπόγειο ξεχωριστό χώρο για λεβητοστάσιο αυτόνομης θέρμανσης και αποθήκη. 

Η θέση του ακινήτου προσφέρει ιδιωτικότητα.

Tags: Πώληση μονοκατοικίας Σαϊδόνα (Δ. Μάνη)

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Η πρόσβαση στην ξεχωριστή μεζονέτα της Σαϊδόνας γίνεται από το σαλόνι και την κουζίνα του επάνω ορόφου με θέσεις στάθμευσης εξωτερικά τριών θέσεων. Στην κατοικία υπάρχει τζάκι στο χώρο του καθιστικού και τέσσερα μεγάλα υπνοδωμάτια και 3 μπάνια. Η θέα από την κουζίνα, το σαλόνι και τα υπνοδωμάτια είναι προς τη θάλασσα ενώ ξεχωριστή είναι η εμπρός στεγασμένη βεράντα αρκετών τετραγωνικών που δίνει δυνατότητα για διαμόρφωση σε ξεχωριστό χώρο χαλάρωσης όλες τις εποχές. 


Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες κατοικίας:

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η Σαϊδόνα είναι χωριό της Μεσσηνιακής Μάνης, που απέχει 54 χλμ από την Καλαμάτα, 13 χλμ. από τη Στούπα και είναι χτισμένο αμφιθεατρικά στους πρόποδες του Ταϋγέτου, σε υψόμετρο 600 μ περίπου στη ΝΔ πλευρά του όρους Σωτηρίτσα. Διοικητικά υπάγεται στο Δήμο Λεύκτρου.

Η πρόσβαση στη κατοικία γίνεται από δημοτική οδό. Δυνατότητα για εύκολο πάρκινγκ έξω από την κατοικία.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Παραλία Καλόγρια 20 λ,  13 χμ.
  • Στούπα 20 λ, 13 χμ.
  • Καρδαμύλη 30 λ, 17 χμ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας,  80 λ,  65 χμ.
  • Καλαμάτα 70 λ. 55 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2127

Τοποθεσία στο χάρτη

  • Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Πώληση μονοκατοικίας Σαϊδόνα

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el