Πώληση, οικόπεδο Γύθειο Δ. Μάνης #2241 | ELITE REAL ESTATE

Πώληση οικόπεδο Γύθειο Δ. Ανατολικής Μάνης

€ 110.000,= / $ 116,985.= * * For informational purposes only. Exchange rates may vary. Based on ECB reference rates.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση εντός του οικισμού Γυριστά Γυθείου με θέα όλο το Γύθειο και τον Λακωνικό κόλπο οικοδομήσιμο οικόπεδο 543 τ.μ.

Το επικλινές οικόπεδο επιτρέπει τη δόμηση σε επίπεδα κατοικίας ή κατοικιών με απρόσκοπτη θέα και υψόμετρο οικοπέδου στην κάτω πλευρά του δρόμου 69 μέτρα και στην άνω πλευρά 80 μέτρα.

Το οικόπεδο με πρόσωπο σε Δημοτική οδό πλάτους 4 μ. βρίσκεται δίπλα σε εξοχικές κατοικίες και παραθεριστικά πολυτελή καταλύματα. Βρίσκεται μόνο 1,5 κ.μ από το λιμάνι του Γυθείου και αποτελεί ιδανική επιλογή για αγορά οικοπέδου. Η ευθεία απόσταση από τη θάλασσα είναι 790 μέτρα.

Tag: Πώληση, οικόπεδο, Γύθειο, Λακωνία

Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Όροι δόμησης

Εντός οικισμού Γυριστά Γυθείου, άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο κατά κανόνα. Δεν υποχρεούται σε εισφορά γης ή χρήματος.

Ρεύμα δίπλα στο οικόπεδο, νερό στο οικόπεδο.

Γεωτεμάχιο = 543 μ2,
Κατάλληλο για εξοχική κατοικία ή τουριστικά καταλύματα.
Δόμηση:
< 400 τ.μ κατοικία
Ύψος:
7,5 μ. + 2,00 στέγη (2 όροφοι)

*Η εταιρεία δεν ευθύνεται για την αρτιότητα και του όρους δόμησης του κάθε οικοπέδου και τα στοιχεία δόμησης αντλούνται από το τοπογραφικό που έχει προσκομιστεί από τον πωλητή. Υπεύθυνος για έλεγχο είναι ο εκάστοτε μηχανικός του ενδιαφερόμενου προς αγορά.

————————-

 

Φωτογραφίες οικοπέδου:

Video οικοπέδου:

* Η διεύθυνση είναι κατα προσέγγιση περιοχής και όχι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Το Γύθειο είναι χτισμένο αμφιθεατρικά στους ανατολικούς πρόποδες του όρους Λαρύσιο και αποτελεί το κυριότερο λιμάνι του Λακωνικού κόλπου και το δεύτερο της νότιας Πελοποννήσου, μετά την Καλαμάτα. Η νότια άκρη της πόλης του Γυθείου ενώνεται μέσω μικρού προβλήτα με ένα μικρό νησί, την αρχαία Κρανάη ή Μαραθονήσι, όπου βρίσκονται ο πύργος Τζαννετάκη, ο οκτάγωνος ομώνυμος φάρος (φάρος Κρανάης) και ο μικρός ναός Αγίου Πέτρου.

Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται απο άσφαλτο με πρόσωπο 16,10 μέτρων  σε κοινοτική οδό.


Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Κέντρο Γύθειο 5 λ,  1,3 χμ.
  • Παραλία Μαυροβούνι 15 λ, 5,4 χμ.
  • Σπάρτη,  40 λ,  41 χμ.
  • Αθήνα, 190 λ, 256 χ.μ

Short Url for this page
greek.is/2241

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el