Πώληση οικοπέδου Μάλτα (Αβία)

€ 50.000,= / $ 54,040.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Tag: Πώληση οικοπέδου Μάλτα (Αβία), πωλήσεις οικοπέδων Δυτική Μάνη, Πώληση οικόπεδο Σταυροπήγιο

Περιγραφή ακινήτου

Πώληση οικοπέδου Μάλτα (Αβία) εντός οριοθετημένου οικισμού Μάλτας Σταυροπηγίου. Το οικόπεδο έχει πρόσβαση από άσφαλτο με μήκος πρόσοψης 26 μέτρα σε δημοτική οδό πλάτους 5 μέτρων.  Το οικόπεδο έχει πανοραμική θέα προς τον οικισμό Σταυροπηγίου και είναι επικλινές σε 2 επίπεδα. Κατάλληλο για κατασκευή εξοχικής ή μόνιμης κατοικίας έως 240 τ.μ.

Υψόμετρο – προσανατολισμός:

  • Υψόμετρο οικοπέδου:
    • 376 μέτρα (πρόσωπο δρόμος) 
    • 372 μέτρα επίπεδο 2.
  • Προσανατολισμός: Βορράς – Νότος

Όροι δόμησης

Αρτιότητα κατά κανόνα σύμφωνα με τις ισχύουσες πολεοδομικές διατάξεις.

Γεωτεμάχιο = 681 μ2, 
Δόμηση μέγιστη 240 τ.μ (κατοικία)
Κάλυψη
60% (κατοικία)
Ύψος κτίσματος
  7,5 + 1,20 στέγη
————————-

Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Video οικόπεδο Μάλτα (Αβία)

360 VR οικόπεδο Μάλτα (Αβία)

Φωτογραφίες οικοπέδου:

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η Κοινότητα Σταυροπηγίου, με έδρα το Σταυροπήγιο, περιέχει τους οικισμούς Σταυροπήγιο και Μάλτα. Διοικητικά ανήκει στη Δημοτική Ενότητα Αβίας, του Δήμου Δυτικής Μάνης και υπάγεται στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.

Η Μάλτα είναι Μανιάτικο Πυργοχώρι, όπου υπάρχει ο ιστορικός πύργος των Κουτουφαραίων.

Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται από άσφαλτο με πρόσωπο 26 μέτρα. 

Τοποθεσία - αποστάσεις:
  • Σταυροπήγιο 3 λ, 900 μ.
  • Οργανωμένη παραλία 15 λ,  9 χ.μ
  • Καλαμάτα 30 λ, 22 χμ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας,  40 λ,  33 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2122

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :
ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el