Πωλήσεις μονοκατοικιών Βελίκα (Μεσσήνη) | ELITE REAL ESTATE

Πωλήσεις μονοκατοικιών Βελίκα (Μεσσήνη)

€ 170.000,= / $ 183,736.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Tags: Πωλήσεις μονοκατοικιών Βελίκα (Μεσσήνη) 

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση στη Βελικά Μεσσηνίας, Δήμος Μεσσήνης μονοκατοικία 72 τ.μ με δεύτερη ανεξάρτητη μονοκατοικία 30 τ.μ εντός οικοπέδου 600 τ.μ. 

Εντός του περιφραγμένου με μασίφ κάγκελα οικοπέδου υπάρχουν καλλωπιστικά φυτά  και 37 καρποφόρα δέντρα : 5 κλήματα, 4 αχλαδιές, 3 κουμκουάτ, 2 λωτοί, 4 ροδακινιές, 2 συκιές, 1 αμυγδαλιά, 2 λεμονιές, 6 πορτοκαλιές, 2 μανταρινιές, 1 μηλιά, 2 βανίλιες, 1 μουριά, 1 κυδωνιά, 1 ροδιά.

Βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών από το διεθνές αεροδρόμιο της Καλαμάτας, 5 λεπτών από τις κοντινότερες παραλίες της Βελίκας, η μία εκ των οποίων είναι οργανωμένη και διαθέτει beach bar. Επίσης, το σπίτι βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τα παραθαλάσσια χωριά Πεταλίδι, Χράνοι και Κορώνη, 20 χιλιόμετρα από την πόλη της Καλαμάτας και 30 χιλιόμετρα από την Πύλο και τη Γιάλοβα, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο Costa Navarino και η παραλία της Βοϊδοκοιλιάς. Είναι ένα γραφικό χωριό, που διαθέτει μίνι μάρκετ, ταβέρνες, φαρμακείο και δύο φούρνους.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Η πρώτη κατοικία αποτελείται από δύο κρεβατοκάμαρες, εκ των οποίων η βασική έχει μεγάλες ντουλάπες. Κουζίνα με πολυτελή ντουλάπια, μπάνιο και ένας μεγάλος χώρος που βρίσκεται το σαλόνι και η τραπεζαρία. Διαθέτει τζάκι, καλοριφέρ, κλιματισμό, ηλιακό θερμοσίφωνα συνδεδεμένο και με μπόιλερ. Έχει δύο μεγάλες βεράντες με κεραμοσκεπές και θέα στο βουνό και τη θάλασσα (46.50 τ.μ.), καθώς και ένα ακόμη μπαλκόνι με θέα στο λόφο και τη θάλασσα. Τρεις αποθήκες (16.50 τ.μ.), η μία ιδανική για κελάρι, και δύο στεγασμένους χώρους για ξυλεία και αποθήκευση επιπλέον αντικειμένων. Επιπλέον εξωτερική ντουζιέρα και άνετο πάρκινγκ, με ειδική κατασκευή για προστασία των αυτοκινήτων από τον ήλιο. Τα πατώματα είναι από μάρμαρο και πέτρα Καρύστου, η στέγη είναι φτιαγμένη από πλάκα και κεραμίδια για περισσότερη δροσιά και μόνωση.

Η δεύτερη κατοικία διαθέτει δική της ξεχωριστή κουζίνα και μπάνιο και έναν ακόμη ενιαίο χώρο – υπνοδωμάτιο.Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες κατοικίας:

Φωτογραφίες από το εσωτερικό της κατοικίας διαθέσιμες κατόπιν εντολής υπόδειξης του ακινήτου.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η Βελίκα είναι χωριό του Δήμου Μεσσήνης, ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας και έχει περίπου 239 κατοίκους.

Η πρόσβαση στη κατοικία γίνεται από άσφαλτο. Δυνατότητα για εύκολο πάρκινγκ 2-3 αυτοκινήτων εντός της κατοικίας.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Παραλία Βελίκας 6 λ, 3 χμ.
  • Μεσσήνη 12 λ, 10 χμ.
  • Κέντρο Καλαμάτας 27 λ,  20 χμ.
  • Πεταλίδι 10 λ, 7 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2120

Τοποθεσία στο χάρτη
  • Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 
Πώληση μονοκατοικία Βελίκα

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :
ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el