Πώληση οικόπεδο Γιάλοβα (Πύλος)

€ 189.000,= / $ 205,821.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση στη Γιάλοβα του Δ. Πύλου Νέστορος  επενδυτικό οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο 5.479 τ.μ  λίγα μέτρα (700 μ.) από τον οικισμό της Γιάλοβας και 500 μέτρα από τη θάλασσα.

Δυνατότητα για κατασκευή κατοικίας έως 230 τ.μ  με θέα προς την Γιάλοβα και τη Σφακτηρία από το επίπεδο στην αριστερή πλευρά του οικοπέδου ή τον 1ο όροφο κατοικίας. Το οικόπεδο περιέχει ελαιόδεντρα και είναι επικλινές με διαφορετικές κλήσεις σε σημεία του οικοπέδου με δρόμο πρόσβασης δουλείας οδού, αγροτικό.

Δυνατότητα για αγορά όμορων γηπέδων.

Η Γιάλοβα είναι ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός όπου χιλιάδες τουρίστες επισκέπτονται τον παραθαλάσσιο πεζόδρομο με τα καφέ, τα εστιατόρια και τα μπαρ της Γιάλοβας με θέα την Πύλο και τη Σφακτηρία. Ιστορικά μνημεία υπάρχουν σε κοντινή απόσταση από την Γιάλοβα και την καθιστούν αγαπημένη επιλογή για τουρίστες από όλο τον κόσμο.

Tag: Πώληση οικόπεδο Γιάλοβα (Πύλος)

Όροι δόμησης

ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ, ΕΚΤΟΣ Γ.Π.Σ, αποτελή αυτοτελή ιδιοκτησία και ειναι ΑΡΤΙΟ & ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΟ ΚΑΤΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗ σύμφωνα με τις κείμενες πολεοδομικές διατάξεις.

Γεωτεμάχιο = 5479 μ2, 
Μέγιστη Δόμηση 230 μ2
Ύψος κτίσματος
  7,5 μέτρα +1,20 μ. στέγη

Υψομέτρο εδάφους  21 έως 31 μέτρα εντός του οικοπέδου.
————————-

Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Video οικόπεδο Γιάλοβα

Φωτογραφίες οικοπέδου:

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η Γιάλοβα, παραθαλάσσιος τουριστικός οικισμός, νοτιοδυτικά της Μεσσηνίας, σε απόσταση 7 χλμ. από την Πύλο, αποτελεί ιδανικό τόπο για διακοπές αλλά και τουριστικές εξορμήσεις στη γύρω περιοχή. Γνωστή για τη λιμνοθάλασσα της που εκτείνεται ανάμεσα στο χωριό και τον όρμο της Bοϊδοκοιλιάς, με το μεγαλύτερο βάθος της να μην ξεπερνά τα 4 μ., είναι ο σημαντικότερος υγροβιότοπος της Νότιας Ελλάδας, αλλά και ένας από τους σημαντικότερους της Ευρώπης

Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται από αγροτικό δρόμο περίπου για 300 μέτρα απο τον επαρχιακό δρόμο Πύλας – Γιάλοβα.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Θάλασσα 2 λ,  500 μ.
  • Γιάλοβα 2 λ, 700 μ.
  • Πύλος 11 λ, 7 χμ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας,  47 λ,  39 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2144

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el