Πώληση μονοκατοικίας Αρφαρά (Μεσσηνία) #2145 | ELITE

Πώληση μονοκατοικίας Αρφαρά

€ 130.000,= / $ 140,972.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση στο Αρφαρά Μεσσηνίας δίπλα στην πλατεία Αρφαρών, μονοκατοικία 2 επιπέδων με συνολικά 163 τ.μ κατοικία σε 775 τ.μ οικόπεδο.

Αποτελείται από 91 τ.μ αδιαμόρφωτης ισόγειας κατοικίας και από Α όροφο 72 τ.μ διαμορφωμένης κατοικίας.

Το περιφγραγμένο οικόπεδο των 775 τ.μ έχει πρόσωπο σε δημοτικό δρόμο 20 μ. και περιέχει ελιές και οπωροφόρα δέντρα.

Δυνατότητα δόμησης επιπλεόν 300 τ.μ. Επίσης μπορεί να πωληθεί παράλληλα ώς 2 οριζόντιες ιδιοκτησίας ισογείο με αύλειο χώρο και 1ου ορόφου με αντίσοιχο αύλειο χώρο.

Υψόμετρο εδάφους: 84 μέτρα

Tags: Πώληση μονοκατοικίας Αρφαρά Μεσσηνίας

Εσωτερικά χαρακτηριστικά


Το διαμέρισμα του Α ορόφου  72 τ.μ με απεριόριστη θέα από την περιμετρική βεράντα της κατοικίας αφήνει το μυαλό να ταξιδέψει μακριά στην ατελείωτη θεά προς βουνό και κάμπο.

Στο εσωτερικό υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο.

Με εργασίες συντήρησης ή και ανακαίνισης, η κατοικία μπορεί να διαμορφωθεί σε μια καταπληκτική εξοχική ή μόνιμη κατοικία.


Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Φωτογραφίες κατοικίας:

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Τα Αρφαρά είναι οικισμός και έδρα ομώνυμης τοπικής κοινότητας, της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με πληθυσμό 1.150 κατοίκων. Διοικητικά ανήκουν στην Κοινότητα Αρφαρών και υπάγονται στη Δημοτική Ενότητα Αρφαρών, του Δήμου Καλαμάτας

Η πρόσβαση στη κατοικία γίνεται από άσφαλτο.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Κέντρο Αρφαρά 1 λ, 90 μ.
  • Καλαμάτα 21 λ, 22 χμ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας 14 λ, 14 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2145

Τοποθεσία στο χάρτη

  • Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική 

Πώληση μονοκατοικία Αρφαρά

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el