Ενοικίαση διαμέρισμα Βελίκα Μεσσηνίας #2247 | ELITE REAL ESTATE

Ενοικίαση διαμέρισμα Βελίκα ( Μεσσηνίας ) 75 τ.μ

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων προς ενοικίαση στην περιοχή της Βελίκας. Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να κλείσετε ραντεβού με το νέο σας σπίτι!

€ 950,= / $ 1,030.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς ενοικίαση στη Βελίκα Μεσσηνίας διαμέρισμα 75 τ.μ δύο υπνοδωματίων σε άριστη κατάσταση και εξαιρετική διαρρύθμιση χώρων.

Το ευάερο διαμέρισμα με μεγάλα ανοίγματα με μπαλκονόπορτες και θέα προς την αυλή με τους περιποιημένους κήπους και το γκαζόν διατίθεται για μόνιμη ενοικίαση.

Το επιπλωμένο διαμέρισμα βρίσκεται 2 λεπτά οδήγησης από το κέντρο της Βελίκας, διαθέτει όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και όλες τις ανέσεις σε ψύξη – θέρμανση.

Δε θα χρειαστεί να συντηρήσετε τον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο και δε γίνεται χρέωση κοινόχρηστων για τη συντήρηση του.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Το τριάρι διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο πολυτελούς συγκροτήματος κατοικιών. Η χρήση της κατοικίας γίνεται για λίγες ήμερες το χρόνο για τα υπόλοιπα διαμερίσματα.

Στο σαλόνι, στην κουζίνα και στα υπνοδωμάτια υπάρχουν όλα τα απαραίτητα έπιπλα και οι ηλεκτρικές συσκευές σε άριστη κατάσταση.

Το διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων παρέχει όλες τις ανέσεις στα δωμάτια με ευρύχωρες ντουλάπες και WC εντός του ενός υπνοδωματίου και ένα κύριο μπάνιο στον διάδρομο.

Διαθέτει διπλά ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου με σίτες και ηλεκτρικά ρολά καθώς και ηλεκτρικές τέντες στο νότιο μπαλκόνι.
Για την ψύξη, θέρμανση και το ζεστό νερό χρήσης, υπάρχουν 3 Air condition, τζάκι, αυτονομία πετρελαίου καθώς και ηλιακός διπλής ενέργειας.

*Δε γίνεται χρέωση κοινοχρήστων. * Το διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει μικρό εκπαιδευμένο κατοικίδιο ή μεγαλύτερο εκτός κατοικίας.

Φωτογραφίες διαμέρισμα:

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Video Apartment

Short Url for this page
greek.is/2247

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Εξωτερικά χαρακτηριστικά

Μεγάλος περιβάλλον χώρος με γκαζόν λουλούδια και δέντρα. Ένα λεπτό από το κέντρο της Βελίκας και λίγα λεπτά από τη Μεσσήνη.

Τοποθεσία στο χάρτη

*Η τοποθεσία στον χάρτη είναι ενδεικτική και όχι η ακριβή τοποθεσία του ακινήτου.

Ενοικίαση διαμέρισμα Βελίκα

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

el