Ενοικίαση κατάστημα Καλαμάτα

Γραφείο – επαγγελματικός χώρος προς ενοικίαση στη Καλαμάτα. Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να κλείσετε ραντεβού με το νέο σας γραφείο ή επαγγελματικό χώρο!

Περιγραφή ακινήτου

Καλαμάτα οδός Κοραή, λίγα μέτρα από την οδό Φαρών. Σε απόσταση λεπτών από την κεντρική Πλατεία Καλαμάτας αλλά και την παραλία.

O επαγγελματικός χώρος με συνολικό εμβαδόν 55 τ.μ., αποτελείται από 1ο χώρο γωνία, με βιτρίνα και είσοδο καθώς και τζάμι στην αριστερή πλευρά που το κάνει τον χώρο φωτεινό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο 2ος χώρος έχει παράθυρο και μπορεί να κλείσει ώστε να χρησιμοποιηθεί και ως αποθήκη ή 2ος χώρος γραφείου ή καταστήματος. 

Ο χώρος είναι κατάλληλος για γραφείο μηχανικού, λογιστή, δικηγόρου, κ.α.) κατάστημα πληροφορικής, περιποίηση νυχιών, κομμωτήριο κ.α  καθώς και για κάθε είδους κατάστημα.

Στο χώρο υπάρχουν 2 WC. 
Ο χώρο δίνει δυνατότητες διαμόρφωσης ανάλογα με τη χρήση.

* Ενοικίαση κατάστημα Καλαμάτα * γραφείο ενοικίαση Καλαμάτα ισόγειο.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Διάταξη χώρων

1 χώρος
Δυνατότητα να ενωθεί με το διάδρομο ώστε να γίνει ένας ενιαίος χώρος με τζαμαρία περίπου 30 τ.μ
2 χώρος
Δυνατότητα για κλείσιμο με πόρτα φυσαρμόνικα του 2ου υπερυψωμένου χώρου
Προηγούμενη διαφάνεια
Επόμενη διαφάνεια

Εξωτερικά χαρακτηριστικά

Το κατάστημα λίγα μετρά από κεντρικό δρόμο κοντά. Ο χώρος είναι εύκολα προσβάσιμος με τα πόδια ή με αυτοκίνητο με εύκολο παρκάρισμα. Διαθέτει βιτρίνα 3 μέτρων καθώς και χώρο για ταμπέλα.

Short Url for this page
greek.is/2035

Τοποθεσία στο χάρτη

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτησή σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

el