Ενοικίαση κατάστημα Καλαμάτα

Γραφείο – επαγγελματικός χώρος προς ενοικίαση στη Καλαμάτα. Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να κλείσετε ραντεβού με το νέο σας γραφείο ή επαγγελματικό χώρο!

Beschreibung der Immobilie

kalamata οδός Κοραή, λίγα μέτρα από την οδό Φαρών. Σε απόσταση λεπτών από την κεντρική Πλατεία Καλαμάτας αλλά και την παραλία.

O επαγγελματικός χώρος με συνολικό εμβαδόν 55 τ.μ., αποτελείται από 1ο χώρο γωνία, με βιτρίνα και είσοδο καθώς και τζάμι στην αριστερή πλευρά που το κάνει τον χώρο φωτεινό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο 2ος χώρος έχει παράθυρο και μπορεί να κλείσει ώστε να χρησιμοποιηθεί και ως αποθήκη ή 2ος χώρος γραφείου ή καταστήματος. 

Ο χώρος είναι κατάλληλος για γραφείο μηχανικού, λογιστή, δικηγόρου, κ.α.) κατάστημα πληροφορικής, περιποίηση νυχιών, κομμωτήριο κ.α  καθώς και για κάθε είδους κατάστημα.

Στο χώρο υπάρχουν 2 WC. 
Ο χώρο δίνει δυνατότητες διαμόρφωσης ανάλογα με τη χρήση.

* Ενοικίαση κατάστημα Καλαμάτα * γραφείο ενοικίαση Καλαμάτα ισόγειο.

Eigenschaften der Immobilie

Διάταξη χώρων

1 χώρος
Δυνατότητα να ενωθεί με το διάδρομο ώστε να γίνει ένας ενιαίος χώρος με τζαμαρία περίπου 30 τ.μ
2 χώρος
Δυνατότητα για κλείσιμο με πόρτα φυσαρμόνικα του 2ου υπερυψωμένου χώρου
Previous slide
Next slide

Äußere Merkmale

Το κατάστημα λίγα μετρά από κεντρικό δρόμο κοντά. Ο χώρος είναι εύκολα προσβάσιμος με τα πόδια ή με αυτοκίνητο με εύκολο παρκάρισμα. Διαθέτει βιτρίνα 3 μέτρων καθώς και χώρο για ταμπέλα.

Short Url for this page
greek.is/2035

Standort auf der Karte

Ich bin interessiert an der Immobilie

Vereinbaren Sie einen Besichtigungstermin oder bitten Sie uns, Sie für weitere Informationen zu kontaktieren. Die Anmeldung ist für die Besichtigung der Immobilie nicht verbindlich. Sobald wir Ihre Bewerbung erhalten haben, werden wir Sie direkt kontaktieren.

de_DE