Πώληση οικόπεδο Μεγάλη Μαντίνεια (Αβία)

€ 70.000,= / $ 75,033.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Στη Μεγάλη Μαντίνεια Μεσσηνίας, Δ.Δ Αβίας του Δ. Δυτικής Μάνης, 5 λεπτά από τη μαγευτική παραλία Σάντοβας πωλείται άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο με πανοραμική θέα το Μεσσηνιακό κόλπο. Το  γωνιακό οικόπεδο περιέχει θαμνώδες φυτά και βρίσκεται σε περιοχή με νέες παραθεριστικές και μόνιμες κατοικίες. Δίνει τη δυνατότητα για κατασκευή κατοικίας με μέγιστη δόμηση 200 τ.μ. Η τοποθεσία παρέχει τη δυνατότητα ήσυχης διαμονής καθώς και την ευκολία για γρήγορη μετάβαση σε όλους τους κοντινούς προορισμούς (Καλαμάτα, Μάνη). Κατάλληλο για εξοχική ή μόνιμη κατοικία μέσα σε καθώς και για εκμετάλλευση σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας.

Όροι δόμησης

Δυνατότητα για άδεια οικοδομής και ανέγερση κατοικίας, μελέτη & παράδοση από εξειδικευμένους συνεργάτες μας. 

Γεωτεμάχιο < 2000 μ2, Δόμηση 200 τ.μ
Κάλυψη
Ύψος κτίσματος  στέγη 7,50 + 1,20 στέγη.
————————-


Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Video οικόπεδο Μεγάλη Μαντίνεια:

Αναπαραγωγή Βίντεο

Φωτογραφίες οικοπέδου:

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Το οικόπεδο 821 τ.μ βρίσκεται στη Μεγάλη Μαντίνεια, ημιορεινός οικισμός του δημοτικού διαμερίσματος Αβίας, νυν Δήμου Δυτικής Μάνης, του Νομού Μεσσηνίας. Η Αβία είναι παραλιακό χωριό, με όμορφη παραλία και άπλετη θέα στο Μεσσηνιακό κόλπο και απέχει 12 χλμ. από την Καλαμάτα.

Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται από άσφαλτο.  Είναι γωνιακό με είσοδο σε 2 δρόμους όπως απεικονίζεται στις παραπάνω φωτογραφίες. 

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Παραλία Σάντοβα 4 λ,  2 χμ.
  • Καλαμάτα 22 λ, 14 χμ.
  • Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας “Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος”, Εθνική Οδός Καλαμάτας,  31 λ,  26 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2089

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el