Πώληση οικόπεδο Λάκκος (Δυτική Μάνη)

€ 45.000,= / $ 48,096.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση στην περιοχή Λάκκος Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας οικόπεδο επικλινές και θέα προς τη θάλασσα και το βουνό. Το οικόπεδο 2285 τ.μ. έχει πρόσωπο και πρόσβαση από αγροτικό δρόμο. Κατάλληλο για κατασκευή μόνιμης ή εξοχικής κατοικίας καθώς και για αγροτική χρήση. 

Tag: Πώληση οικόπεδο Λάκκος (Δυτική Μάνη)

Όροι δόμησης

Γεωτεμάχιο Σ11 =  2285 μ2, 
Δόμησης: 200 τ.μ 
Κάλυψη: 200 τ.μ

Ύψος κτίσματος:
  2 όροφοι 7,5 μέτρα + 1,5 στέγη

Αρτιότητα κατά παρέκκλιση Δόμηση εντός ζώνης 800 μ. στάσιμων οικισμών. Βρίσκεται εκτός περιοχής NATURA σε απόσταση 1625 μ. από τη θάλασσα.
————————-

Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Video οικόπεδα Λάκκος

Φωτογραφίες οικοπέδου:

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Ο Λάκκος ( Τοπική Κοινότητα Προαστίου – Δημοτική Ενότητα ΛΕΥΚΤΡΟΥ ), ανήκει στον δήμο ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ της Περιφερειακής Ενότητας ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.

Η επίσημη ονομασία είναι “ο Λάκκος”. Έδρα του δήμου είναι η Καρδαμύλη και ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα Πελοποννήσου.

Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται από άσφαλτο.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  • Παραλία Καλόγρια 14 λ,  10 χμ.
  • Στούπα 17 λ, 11 χμ.
  • Καρδαμύλη 9 λ, 5 χμ.
  • Καλαμάτα,  58 λ,  40 χμ.

Short Url for this page
greek.is/2199

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el