Μονοκατοικία Ρωμανός (Νέστορας)

€ 480.000,= / $ 521,136.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Ψάχνετε για μια ξεχωριστή κατοικία στην περιοχή του Ρωμανού Πύλου Νέστορος; Μη ψάχνετε παραπάνω! Σε οικόπεδο 1269 τ.μ. στο κέντρο του χωρίου σας περιμένει αυτή η μονοκατοικία 115 τ.μ. σε ένα επίπεδο.

Η μονοκατοικία έχει υπόλοιπο δόμησης στο οικόπεδο 285 τ.μ. σε 2 ορόφους. Την καθιστά ιδανική για μόνιμη κατοικία ή προς ενοικίαση, καθώς και για ενοικιάσεις βραχυπρόθεσμης μίσθωσης με υψηλές αποδόσεις. Είτε ψάχνετε για μια ευκαιρία επένδυσης είτε για ένα μέρος για να μείνετε, αυτή η μονοκατοικία είναι ιδανική επενδυτική επιλογή.

Μερικά από τα πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει η αγορά μιας κατοικίας στην περιοχή του Ρωμανού Δ. Πύλου Νέστορα.

1. Φυσική ομορφιά: Η περιοχή βρίσκεται κοντά σε αξιοθέατα όπως η παραλία του Ρωμανού και άλλες όμορφες παραλίες, καθώς και φυσικά τοπία και εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

2. Ήσυχη τοποθεσία: Η περιοχή μπορεί να προσφέρει μια ήσυχη και γαλήνια περιβαλλόμενη, ιδανική για χαλάρωση και ξεκούραση.

3. Πρόσβαση σε υπηρεσίες: Παρά την ήσυχη φύση της περιοχής, μπορεί να παρέχει εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια και άλλες υπηρεσίες.

4. Κοινωνική ζωή: Οι κοινότητες στην περιοχή μπορεί να προσφέρουν φιλική κοινωνική ζωή και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

 

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Η πρόσβαση στη μονοκατοικία γίνεται από δημοτική οδό με πρόσωπο οικοπέδου 17 μέτρα.

Στο ένα διαμέρισμα περίπου 60 τ.μ. έχει γίνει ανακαίνιση το 2021 και περιλαμβάνει κουζίνα, σαλόνι, μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια, ενώ στα υπόλοιπα τετραγωνικά θα πρέπει να γίνει αποπεράτωση της ανακαίνισης για να δημιουργηθεί ακόμα ένα διαμέρισμα ενός ή δύο δωματίων.

Η θέα, η ιδιωτικότητα, τα μεγάλα μπαλκόνια της μονοκατοικίας καθώς και η τοποθεσία το κάνουν ιδανική επιλογή αγοράς και επένδυσης.

* Το αποπερατωμένο διαμέρισμα της κατοικίας είναι μισθωμένο στο Costa Navarino με μηνιαίο μίσθωμα 500€ / μήνα.

Φωτογραφίες μονοκατοικία Ρωμανός

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Η μονοκατοικία απέχει 1,4 χλμ. από τη Παραλία του Ρωμανού, 3,4 χλμ από την παραλία της Βοϊδοκοιλιάς, 10 χλμ από την Γιάλοβα και 13 χλμ από την Πύλο.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  •  Παραλία Ρωμανού 4 λ, 1,4 χλμ.
  • Βοϊδοκιλία 8 λ, 3,4 χλμ.
  • Γιάλοβα 9 λ, 10 χλμ.
    Χρόνος χωρίς χρήση μεταφορικού μέσου.

Short Url for this page
greek.is/2293

Τοποθεσία στο χάρτη

Πώληση μονοκατοικία Ρωμανός

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el