Πώληση μονοκατοικία Καλαμάτα #2296 | ELITE REAL ESTATE

Πώληση μονοκατοικία Καλαμάτα Κέντρο

€ 150.000,= / $ 162,660.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση πλησίον κέντρου Καλαμάτας, γωνιακή ισόγεια  μονοκατοικία 74 τ.μ. σε οικόπεδο 105 τ.μ.

Η μονοκατοικία κατασκευής 1957 δίνει τη δυνατότητα για επιπλέον ένα όροφο πάνω από την ισόγεια κατοικία. (Δεν πωλείται το δικαίωμα για 3ο και 4ο όροφο). Συνολική επιτρεπόμενη δόμηση ισόγειο και πρώτος όροφος 94,5 τ.μ. με κάλυψη 70%.

Η τοποθεσία αυτής της κατοικία είναι απλά εξαιρετική, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια και υπηρεσίες στο κέντρο της πόλης αλλά και στην παραλία της Καλαμάτας.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Η πρόσβαση στην κατοικία γίνεται είτε από την πόρτα της αυλής 30 τ.μ. προς την κουζίνα, είτε από την κεντρική πόρτα εισόδου προς το σαλόνι.

Η κατοικία διαθέτει δύο υπνοδωμάτια με επένδυση ξύλου στο πάτωμα, σαλόνι κουζίνα και ευρύχωρο μπάνιο.

Τα δωμάτια έχουν παράθυρα ενώ οι κουζίνα πόρτα με έξοδο στην αυλή της κατοικίας.

Η τιμή της κατοικίας επιτρέπει στο νέο ιδιοκτήτη την μερική ανακαίνιση της με σκοπό την μόνιμη κατοικία ή τη μίσθωση της καθώς και την επέκταση σε ένα επιπλέον όροφο.

Φωτογραφίες μονοκατοικία Καλαμάτα

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Το διαμέρισμα σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Καλαμάτας καθώς και από την παραλία Καλαμάτας, προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ της ηρεμίας και της παρουσίας δίπλα στην πόλη.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  •  Πλατεία Καλαμάτας 3 λ, 1 χμ.
  • Παραλία Καλαμάτας 3 λ, 1 χ.μ.
    Χρόνος με χρήση μεταφορικού μέσου.

Short Url for this page
greek.is/2296

Τοποθεσία στο χάρτη

Πώληση μονοκατοικία Καλαμάτα

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el