Πώληση δυάρι διαμέρισμα Καλαμάτα #2320 | ELITE REAL ESTATE

Πώληση, Καλαμάτα ημιτελές διαμέρισμα

€ 75.000,= / $ 81,330.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε μόνοι σας ένα δυάρι ημιτελές διαμέρισμα σας δίνει αυτή η κατοικία 35 τ.μ., 2ου ορόφου. Η κατοικία αποτελείται από φωτεινό νότιο σαλόνι και υπνοδωμάτιο, μπάνιο, κουζίνα και μεγάλο ημιυπαίθριο χώρο. 

Το διαμπερές διαμέρισμα με νότιο προσανατολισμό βρίσκεται μόνο 100 μέτρα από την οδό Ναυαρίνου και 1500 μέτρα από το κέντρο. Κατάλληλο για βραχυχρόνια ενοικίαση.

Ο 2ος όροφος είναι κατασκευής 2004 ενώ η κατασκευή της οικοδομής (ισόγειου και 1ου ορόφου) ξεκίνησε το 1989. Η πρόσβαση στο διαμέρισμα γίνεται από κλιμακοστάσιο. Υπάρχει πρόβλεψη / χώρος για θάλαμο ανελκυστήρα με συμφωνία ιδιοκτητών για αποπεράτωση.

*Ολοκληρωμένη υδραυλική εγκατάσταση για μπάνιο και κουζίνα.

Γιατί να αγοράσω ημιτελές διαμέρισμα.

Η αγορά ενός ημιτελούς διαμερίσματος μπορεί να προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα, ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις, ανάγκες και δυνατότητες. Μερικά από τα πιθανά πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν τα εξής:

1. Προσαρμογή: Η αγορά ενός ημιτελούς διαμερίσματος σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τον χώρο στις δικές σας προτιμήσεις και ανάγκες, χωρίς τον περιορισμό που μπορεί να επιβάλλει ένα έτοιμο διαμέρισμα.

2. Οικονομία: Η αγορά ενός ημιτελούς διαμερίσματος μπορεί να αποτελέσει μια οικονομικότερη επιλογή σε σχέση με την αγορά ενός έτοιμου διαμερίσματος, καθώς μπορείτε να έχετε επιρροή στο τελικό κόστος και να εξατομικεύσετε το χώρο σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας.

3. Δημιουργική Έκφραση: Η αγορά ενός ημιτελούς διαμερίσματος σας δίνει την ευκαιρία να εκφραστείτε δημιουργικά και να δημιουργήσετε έναν χώρο που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας.

Φωτογραφίες ημιτελές διαμέρισμα

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Το διαμέρισμα σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Καλαμάτας και δίπλα στο λιμάνι της Καλαμάτας, προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ της ηρεμίας και της παρουσίας δίπλα στην πόλη.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  •  Λιμάνι Καλαμάτας 1 λ, 100 μ.
  • Κεντρική πλατεία Καλαμάτα 4 λ, 1500 μ.
    Χρόνος με χρήση μεταφορικού μέσου.

Short Url for this page
greek.is/2320

Τοποθεσία στο χάρτη

Πώληση διαμέρισμα Καλαμάτα

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el