Πώληση, Μεσσήνη διαμέρισμα #2290 | ELITE REAL ESTATE

Μεσσήνη, κέντρο διαμέρισμα 1ου ορόφου

€ 108.000,= / $ 115,430.= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Προς πώληση στο κέντρο της Μεσσήνης, εκατό μέτρα από την κεντρική πλατεία, οροφοδιαμέρισμα 1ου ορόφου 128 τ.μ

Στο κτίριο κατασκευής 1970 έχει γίνει επιπλέον επένδυση στον οπλισμό για καλύτερη στήριξη και αντοχή σε σεισμικές δονήσεις.

Η τοποθεσία αυτού του διαμερίσματος είναι απλά εξαιρετική, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια και υπηρεσίες.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Η πρόσβαση στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου γίνεται από κλιμακοστάσιο στην είσοδο της κατοικίας με το μεγάλο χολ και το φωτεινό σαλόνι.

Το διαμέρισμα διαθέτει τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια με επένδυση ξύλου στο πάτωμα, δίχωρο μπάνιο και κουζίνα.

Όλα τα δωμάτια έχουν έξοδο προς το περιμετρικό μπαλκόνι της κατοικίας.

Η τιμή της κατοικίας επιτρέπει στο νέο ιδιοκτήτη την μερική ανακαίνιση της με σκοπό την μόνιμη κατοικία ή τη μίσθωση της.

Φωτογραφίες διαμέρισμα Μεσσήνη

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Το διαμέρισμα σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Μεσσήνης, προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ της ηρεμίας και της παρουσίας δίπλα στην πόλη.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  •  Πλατεία Μεσσήνης 1 λ, 100 μ.
  • Καλαμάτα 16 λ, 11 χ.μ.
    Χρόνος με χρήση μεταφορικού μέσου.

Short Url for this page
greek.is/2290

Τοποθεσία στο χάρτη

Πώληση διαμέρισμα Μεσσήνη

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el