Πωλήσεις νεόδμητων διαμερισμάτων Καλαμάτα
12.2024 - 12.2026

Σε οικιστική περιοχή με νεόδμητες οικοδομές στην ανατολική Καλαμάτα, προς ανέγερση σε ανατολικό οικόπεδο 802 τ.μ οικοδομή 891 τ.μ. ενεργειακής κλάσης Α, με διαθέσιμα διαμερίσματα προς πώληση.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να ζήσετε σε ένα νέο σπίτι σε μία ήσυχη γειτονία κοντά στην παραλία αλλά παράλληλα κοντά στο κέντρο της Καλαμάτας, με όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε!

Η κατασκευή βρίσκεται στη φάση αδειοδότησης, προβλέπεται να ξεκινήσει το Δεκέμβριο του 2024 και αναμένεται να παραδοθεί έως το Δεκέμβριο του 2026.

Η  πολυκατοικία θα αποτελείται από διαθέσιμα διαμερίσματα ενός, τριών, και τεσσάρων υπνοδωματίων και μεζονέτες, επιπλέον πυλωτής με διαθέσιμες θέσεις πάρκινγκ και υπογείου με αποθήκες.

ΕΡΓΟ:
ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΜΕ ΠΥΛΩΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΟ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
ΥΠΟ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΝΕΟΔΜΗΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΕΡΓΟ:
ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΜΕ ΠΥΛΩΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΟ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
ΥΠΟ ΑΝΕΓΕΡΣΗ

Πώληση νεόδμητα διαμερίσματα Καλαμάτα
02.2024 - 10.2025

Σε ένα προσεκτικά επιλεγμένο σημείο, κοντά στη θάλασσα αλλά παράλληλα μακριά από το θόρυβο της ανατολικής παραλίας Καλαμάτας, διαθέσιμα προς πώληση διαμερίσματα δυο λεπτά από την παραλία στην οδό Ναυαρίνου με άμεση πρόσβαση στην πόλη από την οδό Κρήτης.

Η κατασκευή βρίσκεται στη φάση αδειοδότησης με προβλεπόμενη ημερομηνία παράδοσης 10-12/2025

Η μικρή πολυκατοικία περίπου 520 τ.μ διαμερισμάτων, θα αποτελείται από διαθέσιμα διαμερίσματα ενός, τριών, και τεσσάρων υπνοδωματίων επιπλέον πυλωτής με διαθέσιμες θέσεις πάρκινγκ και υπογείου με αποθήκες.

Αγορά νεόδμητο διαμέρισμα Καλαμάτα

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στα γραφεία μας για να συζητήσουμε λεπτομέρειες για το νέο σας διαμέρισμα. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

© 2024 ELITE NEW APARTMENTS. All Rights Reserved.

Follow us on Social Media

el