• Eliterealestate
  • Πώληση, Παγκράτι ρετιρέ μεζονέτα (Hilton – Caravel) #2284 | ELITE

Παγκράτι ρετιρέ μεζονέτα στην περιοχή Hilton Caravel

€ 0,= * * Μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενδέχεται να διαφέρουν. Με βάση τις τιμές αναφοράς της ΕΚΤ.

Περιγραφή ακινήτου

Ψάχνετε για το αγαπημένο σας διαμέρισμα, ρετιρέ μεζονέτα στην καρδιά της Αθήνας; Μη ψάχνετε παραπάνω! Έχουμε μια καταπληκτική ευκαιρία για εσάς να αποκτήσετε μια εντυπωσιακή ρετιρέ μεζονέτα, 2 υπνοδωματίων 5ου και 6ου ορόφου που βρίσκεται στη δημοφιλή περιοχή Hilton Παγκράτι / Ιλίσια.  Η περιοχή Χίλτον στην Αθήνα είναι γνωστή για την κεντρική της τοποθεσία και τις κοντινές ανέσεις που προσφέρει. Είναι μια περιοχή με εύκολη πρόσβαση σε δημόσιες συγκοινωνίες, εστιατόρια, καταστήματα και πάρκα.

Η μεζονέτα κατασκευής 1973 διαθέτει δύο μεγάλα μπαλκόνια, προσφέροντας πανοραμική και εκπληκτική θέα στη γύρω περιοχή και από τα δύο επίπεδα. Την καθιστά ιδανική για μόνιμη κατοικία ή προς ενοικίαση, καθώς και για ενοικιάσεις βραχυπρόθεσμης μίσθωσης με υψηλές αποδόσεις. Είτε ψάχνετε για μια ευκαιρία επένδυσης είτε για ένα μέρος για να μείνετε, αυτή η ρετιρέ μεζονέτα θα σας εκπλήξει. Μην χάσετε αυτήν την φανταστική προσφορά και κλείστε μια επίσκεψη σήμερα!

Η αγορά ενός ρετιρέ διαμερίσματος στην Αθήνα μπορεί να προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα, όπως:

1. Εκπληκτική θέα: Τα ρετιρέ διαμερίσματα συνήθως προσφέρουν εκπληκτική θέα της πόλης, του ιστορικού κέντρου και του ηλιοβασιλέματος.

2. Ιδιωτικότητα: Οι κάτοικοι ρετιρέ διαμερισμάτων απολαμβάνουν συνήθως μεγαλύτερη ιδιωτικότητα και ησυχία λόγω της απόστασής τους από τους γείτονες.

3. Ευρύχωροι εξωτερικοί χώροι: Πολλά ρετιρέ διαμερίσματα διαθέτουν μεγάλες βεράντες ή ταράτσες, προσφέροντας εξαιρετικούς εξωτερικούς χώρους για ψυχαγωγία και χαλάρωση.

4. Αύξηση αξίας: Λόγω της εκλεπτυσμένης τους θέσης και των προνομίων τους, τα ρετιρέ διαμερίσματα μπορεί να αποτελέσουν μια επένδυση με μεγάλη αύξηση της αξίας τους στο μέλλον.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Η πρόσβαση στο ρετιρέ διαμέρισμα γίνεται από λεβητοστάσιο ή ανελκυστήρα στο 5ο όροφο της κατοικίας και αποτελεί το μοναδικό διαμέρισμα του ορόφου. Η είσοδος με το μεγάλο χωλ μας οδηγεί στο σαλόνι, το υπνοδωμάτιο την κουζίνα και το μπάνιο του ορόφου.

Στον 6ο όροφο η πρόσβαση γίνεται με εσωτερικό κλιμακοστάσιο στο υπνοδωμάτιο και στο WC του ορόφου.

Στο διαμέρισμα έχει γίνει ανακαίνιση στην κουζίνα και στο μπάνιο και στο WC την τελευταία 3ετία ενω δεν έχει γίνει στα κουφώματα αλουμινίου.

Η θέα, η ιδιωτικότητα, τα μεγάλα μπαλκόνια της ρετιρέ μεζονέτας καθώς και η τοποθεσία το κάνουν ιδανική επιλογή αγοράς και επένδυσης.

Φωτογραφίες ρετιρέ Παγκράτι

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Πληροφορίες περιοχής και πρόσβασης:

Το Χίλτον είναι γειτονιά της Αθήνας στη συνοικία των Ιλισίων. Οφείλει το όνομά της στο μεγάλο ξενοδοχείο Χίλτον, πίσω από το οποίο αναπτύχθηκε, μεταξύ των λεωφόρων Βασιλίσσης Σοφίας και Μιχαλακοπούλου. Πολύ συχνά ως περιοχή Χίλτον αναφέρεται και η γειτονιά Πινακοθήκη του Παγκρατίου έμπροσθεν της Εθνικής Πινακοθήκης.

Τοποθεσία - αποστάσεις:

  •  Μετρό Ευαγγελισμός 8 λ, 500 μ.
  • Εθνική Πινακοθήκη 5 λ, 350 μ.
  • Σύνταγμα 20 λ, 1,3 χ.μ.
    Χρόνος χωρίς χρήση μεταφορικού μέσου.

Short Url for this page
greek.is/2284

Τοποθεσία στο χάρτη

Πώληση διαμέρισμα Παγκράτι

Με ενδιαφέρει το ακίνητο

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ :

ELITE REAL ESTATE ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μεσιτικό γραφείο Καλαμάτα
kalamata[at]eliterealestaste.gr
+30 2721028928

ΔΗΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η πνευματική ιδιοκτησία των εικόνων και των φωτογραφιών των ακινήτων - εξαιρουμένων εκείνων από δημόσιες προσβάσιμες πηγές, δηλαδή το Google Earth, το οποίο φέρει το σχετικό διακριτικό - προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και ανήκει αποκλειστικά στην Εταιρεία ELITE REAL ESTATE κατόπιν ανάθεσης από τον ιδιοκτήτη. Οι προαναφερθείσες εικόνες και φωτογραφίες παρέχονται στον χρήστη αυστηρά για προσωπική χρήση. Ο χρήστης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα, τίτλο ή ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις εικόνες και τις φωτογραφίες των ακινήτων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ο χρήστης δεν μπορεί να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταδώσει, να εμφανίσει, να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει, να φορτώσει, να χορηγήσει άδεια, να δημιουργήσει παράγωγα, να συνδέσει ή να συμπεριλάβει σε άλλο ιστότοπο, να χρησιμοποιήσει σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, να μεταφέρει ή να πουλήσει: εικόνες και φωτογραφίες, χωρίς γραπτή άδεια από την Εταιρεία.

el